Специална ВИП стая привлича влюбени край Пловдив. Специалното помещение, което предлага лукс и откъсване от околния свят, се намира на 2 километра от Пловдив. 

Въпреки, че доста хора смятат, че не е нужно да чакат Свети Валентин, за да покажат любовта си към някого, те дълбоко в себе си всички очакват на този ден да се случи нещо по-специално и вълнуващо, което наистина да ги отведе в света на любовта.

Едно романтично пътуване за Свети Валентин ще влее известна доза страст във взаимоотношенията с партньора и ще ви помогне да преоткриете сладостта на моментите, в които сте само двамата. Точно такава романтика, усамотение, релакс и лукс предлага уникалната ВИП СПА стая на Парк и СПА Хотел Марково.

"Вярваме, че всяка влюбена двойка заслужава от време на време да поглези сетивата си и да се отдаде на подобна обстановка. Усмихнатият и любезен персонал на СПА центъра ще се погрижи да задоволи и най-претенциозните от Вас", казват от управата на хотела.

Луксозна парна душ кабина, приглушена светлина, ароматни свещи и бутилка качествено вино, комплимент от луксозния комплекс, са само част от удоволствията, които предлага специалната ВИП стая.

Изненадите не свършват до тук! Спалня за релакс, над която приказно се спускат воали балдахин е другото удоволствие за сетивата, на което могат да се насладят всички влюбени.

"Ако се чувствате натоварени от напрегнатото ежедневие, на разположение са и двете масажни легла с възможност за процедури от двама терапевти. Насладете се на успокояващо преживяване за цялото ви тяло - разкошен римски масаж с мед и мляко, потопете се в блаженство чрез специалния шоколадов масаж или се отдайте на ритуала „Тайната на екзотиката”, който предлага една изключителна комбинация от чист мед, цитрусови плодове, ванилия и мляко. Това е само една малка част от големия избор на масажи, който предлага невероятния СПА център на Park&SPA hotel Markovo.

Още за ВИП стаята - вижте във видеото: 

Дамите могат да се поглезят така, както е правила Клеопатра. Ароматна вана с мляко и мед, поръсена с цветове от рози, ще остави кожата им мека и копринена. Те ще се почувстват като истински богини, докато релаксират сред ароматните свещи и приглушена светлина, която предлага стаята на Клеопатра. Въпреки, че това удоволствие не е част от специалната ВИП стая, несъмнено трябва да го опитате! 

Само няколко часа прекарани в романтичната СПА стая, ще направят чудеса за ума и тялото и ще заредят с много енергия вас и човека, на когото сте подарили сърцето си.

За да резервирате специалната ВИП стая натиснете ТУК

Панорамно разположен в подножието на Родопа планина, четиризвездният Парк и СПА хотел Марково Ви предлага романтична и незабравима почивка с много СПА изкушения.

Хотелската част разполага с 81 стаи – атрактивни като дизайн и цветово решение. Всички те са оборудвани с LЕD 32’’ телевизор, минибар и Wi-Fi.

Внушителна гледка над древния Пловдив и уютна обстановка Ви очакват в нашия ресторант. Менюто включва типични български специалитети, както и изкушаващи ястия от интернационалната кухня, приготвени от нашия майстор-готвач. Марковите питиета и подбраните вина радват познавачите, а обслужването е бързо и с усмивка.

Комплексът е особено подходящ за организиране на всякакви видове тържества и събития – лични, семейни и фирмени.

Чистият въздух и красивите гледки невинаги са достатъчни. Искате активна почивка, по време на която да се поддържате във форма и да намалите стреса от сивото ежедневие. СПА и Уелнес центърът на Парк и СПА хотел Марково Ви дава тази възможност – тук попадат външният и вътрешният басейн, разнообразие от масажи, терапии и фитнес зала.

*рекламна публикация