И без мащабно проучване можем уверено да твърдим, че когато децата са заинтригувани и заети, родителите са щастливи и могат да си починат блажено. Ако планирате перфектна семейна почивка, то е добре да помислите за резервация в хотел с безплатна детска анимация. В Парк и СПА Хотел Марково ще се насладите на релакс, любезно обслужване и най-важното – на много забавления за всички!

Очаква ви детски кът с нашите мили аниматори, а от началото на лятото добавихме към услугите ни и допълнителна безплатна детска анимация с професионални аниматори и специална програма ПРЕЗ ВСИЧКИ ДНИ ОТ СЕДМИЦАТА! Предлагаме ви много изненади, от вас се иска само да дойдете и да ги видите лично.
Подгответе се за смях, истинско спокойствие и споделени моменти с близките ви хора. А това е само началото на творбата, която вие трябва да допишете!

Целогодишен детски кът с аниматор

Една перфектна семейна почивка е възможна, ако радостните моменти са подсигурени! В Парк и СПА Хотел Марково ви очаква детски кът с аниматор, където малките ви момичета и момчета ще се отдадат на игри. Работи от 10:00 сутринта до 22:00 ч. вечерта, а съоръженията му отговарят на всички изисквания за безопасност. Така вие може спокойно да се заредите позитивно от весели моменти край басейна или в термалната зона, знаейки, че децата ви са на сигурно място.
В детския кът те ще се радват на цветните играчки, общувайки с другите, опознавайки света. Аниматорите ни ще наблюдават техните приключения и ще се грижат за сигурността на малките гости.

ДОПЪЛНИТЕЛНА безплатна анимация – ВСЕКИ ДЕН!
Ние винаги се грижим да ви осигурим още по-голямо забавление. Имаме шлифован диамант сред услугите ни за деца, който нямаме търпение да видите! Затова освен в детския кът с аниматор, децата ви може да прекарат безценни моменти и по безброй други начини. Парк Въжеландия, топлите басейни и фотоогледалото не са единствените харесвани и възможни активности!

Вече може да се възползвате от нашата безплатна детска анимация, която организираме допълнително ВСЕКИ ДЕН до края на август! Продължителността ѝ е от 1 до 2 часа и се води от професионални аниматори по предварително режисирана програма, има куклен театър, Щура лаборатория и забавни фокуси!
Мечтаят ли вашите най-мили същества за вдъхновяващи приключения, търсене на скрито съкровище, за превъплъщение в любими герои или за много танци и изненади? При нас това може да се случи. В репертоара с обичани дейности сме добавили кинопрожекции всяка вечер в 20:00 часа. Благодарение на безплатната детска анимация и на другите възможности за забавления децата ви ще са ангажирани, запленени, дейни и доволни.
Може да споделите веселите моменти с тях, да поплувате в басейните ни, а защо не и да опитате някое от новите ни неустоими ястия в ресторант Belle Vue. Гарантираме ви безупречно изживяване, каквото и да изберете.
Допълнителната безплатна детска анимация започва от 19-19:30 ч. ВСЕКИ ДЕН, а вие може да бъдете сигурни, че слънчевото настроение и приятните емоции ще изобилстват!

Винаги е време за семейна почивка и незабравими мигове с близките. Доверете ни се и се насладете на безплатната детска анимация, замислена специално за вашите нужди и желания. Време е за нови забавления, очакваме ви!