Часовете ставаха минути, а времето летеше неусетно. И ето че дойде и така дългоочакваният ден - абитуриентският бал на Стефани.

Подготовката за него бе дълга, изморителна и дори имаше моменти, в които бяхме на ръба да се откажем от някои идеи, които бяхме замислили, защото все по-често започваха да ни се струват някак невъзможни... И сега, когато всичко мина, и то повече от удовлетворяващо, ние си дадохме сметка, че когато човек иска нещо силно и влага в него частица от сърцето си... нещата просто се случват. Безмислено е да описваме каквото и да било с думи, защото емоцията е, за да бъде изпитана и изживяна.

И все пак, представяме ви абитуриентския бал в кратко резюме! Още в 10 сутринта се запътихме към студиото на един от най-добрите гримьори в града – Слави Стоянов, който ни посрещна с чаша вино и куп шеги. Четките в ръцете му сякаш станаха вълшебна пръчица, с която той не създаваше грим, а цяло изкуство. Дойде ред и на прическата, за която се погрижи стилистката Елисавета Генева – небрежен кок, който изцяло допълни нежната визия на абитуриентката.

Времето на 24 май също ни изненада много приятно тази година и се задържа слънчево през целия ден. Последва фотосесия заедно с фотографа Мирослав Чобанов, а като локация избрахме едно от най-омайните места в околностите на града – Парк и СПА Хотел Марково. Любезните управители на комплекса приеха присърце всяка наша идея, а кадрите бяха заснети в новия ВИП апартамент на комплекса, както и сред зеленината навън, откъдето се открива и уникална гледка към града на седемте тепета.

Времето напредваше, а гости и роднини вече ни очакваха в ресторант Мегдана, където прекарахме около час, а след това имайки предвид автомобила, който ни очакваше отпред, се изстреляхме дяволски бързо пред Новотел Пловдив, където всъщност вечерта за абитуриентите тепърва започваше.

И така, както всяко хубаво нещо и това има своя край....край, но и начало на нов етап в живота, край, който ще помним още дълго време, и който ще остави траен спомен в нашите сърца. Приятно гледане!

Ето и всичи останали части от поредицата "Зад кулисите на балове 2019":

"Зад кулисите" на балове 2019: Абитуриентка избира платове за своята рокля ЧАСТ 1В няколко епизода ще ви покажем етапите от подготовката на Стефани от ЕГ "Пловдив" за големия ден

"Зад кулисите" на балове 2019: В търсене на модни находки за деня на изпращането ЧАСТ 2В няколко епизода ще ви покажем етапите от подготовката на Стефани от ЕГ "Пловдив" за големия ден

Зад кулисите на балове 2019: Еуфорията е на макс! Остава само ден до бала ЧАСТ 3Абитуриентката Стефани показва последни приготовления преди големия ден