Само ден ни дели до големия ден – абитуриентския бал на Стефани. Той ще бъде утре, на 24 май в Новотел Пловдив, където ще празнуват ЕГ „Пловдив”, Националната търговска гимназия и Международно училище "Класик".

Вълнението и еуфорията покрай последните приготовления нарастват драстично, но водени от доброто настроение събираме сили да доведем всичко започнато докрай и се впускаме в приключението, което ни е подготвила МИСИЯ 3.

Първа спирка е фризьорският салон, където маникюристката Мария Атанасови ни изненадва с богата палитра от нови цветове и изящни бижута за нокти. Справяме се за по-малко от 2 часа и оттам се отбиваме до шивашкото ателие. Моделиерките вече са на финалната, а роклята става все по-приказна.

Времето ни притиска, а още не сме купили аксесоарите за балния тоалет, затова, водени от положителна нагласа тръгваме на обиколка по моловете в Пловдив, в търсене на подходящи чанта, обувки и бижута.

Какво избрахме може да видите в следващото ВИДЕО:

 

В следващия епизод ще ви покажем всичко от специалния ден - от направата на косата и грима до края на приказката.

Припомяме, че в Част 1 от поредицата "Зад кулисите на балове 2019" Стефани се впусна в обиколка по магазините и складовете за платове в Пловдив и Асеновград, за да намери перфектните материи, необходими за балната й рокля, която е изцяло по нейна идея.

"Зад кулисите" на балове 2019: Абитуриентка избира платове за своята рокля ЧАСТ 1В няколко епизода ще ви покажем етапите от подготовката на Стефани от ЕГ "Пловдив" за големия ден

В Част 2 избрахме модни находки за постигане на перфектната визия за деня на изпращането. Денят стартира от  Новотел Пловдив, а оттам с бодра стъпка продължихме към Главната търговска улица в града, където погледа ни спираха новите пролетни колекции - красиви и изключително разнообразни в цветово отношение.

"Зад кулисите" на балове 2019: В търсене на модни находки за деня на изпращането ЧАСТ 2В няколко епизода ще ви покажем етапите от подготовката на Стефани от ЕГ "Пловдив" за големия ден

*Оттук насетне, в няколко епизода ще проследим всички етапи на подготовката, трепетите и вълненията, през които преминава възпитаничката на ЕГ "Пловдив" Стефани, до момента, в който ще пристъпи по червения килим на 24 май.