Дните до бала на нашата риалити звезда и абитуриентка Стефани се изтъркулват неусетно. Преди големия ден обаче, тя трябва да се погрижи за още куп неща, които съпътстват всеки ученик. 

Едно от тях е изпращането на учениците от учебното заведение, в което са прекарали 5 години от своя съзнателен живот. Време изпълнено с много учение и контролни, но и време за създаване на истински приятелства и незабравими мигове. 

В днешното видео, ние ще ви покажем МИСИЯ 2 - търсене на модни находки за постигане на перфектната визия за деня на изпращането. 

Начална точка от нашата обиколка е Новотел Пловдив, а оттам с бодра стъпка продължаваме към Главната търговска улица в града. По витрините на магазините виждаме новите пролетни колекции - красиви и изключително разнообразни в цветово отношение. 

Мисията ни завършва с успех, а какво точно избрахме и как премина самият ден на изпращането вижте в следващото ВИДЕО. 

Припомяме, че в Част 1 от поредицата "Зад кулисите на балове 2019" Стефани се впусна в обиколка по магазините и складовете за платове в Пловдив и Асеновград, за да намери перфектните материи, необходими за балната й рокля, която е изцяло по нейна идея. 

"Зад кулисите" на балове 2019: Абитуриентка избира платове за своята рокля Част 1В няколко епизода ще ви покажем етапите от подготовката на Стефани от ЕГ "Пловдив" за големия ден

*Оттук насетне, в няколко епизода ще проследим всички етапи на подготовката, трепетите и вълненията, през които преминава възпитаничката на ЕГ "Пловдив" Стефани, до момента, в който ще пристъпи по червения килим на 24 май.