Топ треньорите по тенис от Пловдив - Ангел и Димитър Божкови, избраха да проведат детски лагер в луксозния и изцяло реновиран Парк и СПА Хотел Марково край Пловдив.

По време на лятната си ваканция, малчуганите изцяло се потопиха в света на тениса и прекараха един чудесен ден, изпълнен с много спортни занимания и положителни емоции на специално обособените два тенис корта с глинена настилка на територията на най-добрия хотелски комплекс, разположен само на 2 км от Пловдив. 

Тенис треньори Божкови организират ежедневни и интентензивни занимания по тенис, обща и специална физическа подготовка, като имат опит в провеждането на лагери по време на ваканциите.

Лагеруващите малчугани се отдадоха на целодневни занимания в  Парк и СПА Хотел Марково, включващи тренировки по тенис, координационни упражнения, плуване и забавни игри.

Неслучайно Ангел и Димитър Божкови избраха да ползват хотела за база. Тенис лагера ще се провежда в Парк и СПА хотел Марково един път седмично. Той стартира точно в 10:00 часа, като започва с два часа интензивни тренировки по тенис и упражнения.

Топ хотелът е идеален избор за спортните натури – оборудвана фитнес зала, тенис маса и невероятен СПА център с басейн с температура на водата 32 градуса са само част от разточителните удоволствия, с които разполага комплекса.

След изтощителни тренировки, в обедната почивка, децата се хранят здравословно с готвени ястия, а след това се отдават на "аква фитнес" и прекарват няколко часа във външния басейн, който впечатлява с големите си размери, напълно подходящи за плуване и водна гимнастика. 

Екзотичен плаж и тенис на открито за първи път край ПловдивЛетният оазис - Парк и СПА хотел Марково предлага тропически коктейли и свежи салати за всички посетители

Следва следобедна здравословна закуска на комфортните масички към лоби бара на хотела, разположени в непосредстена близост до басейна, а след това, децата отново се отправят към тенис кортовете.