С много положителни емоции, усмивки и приказни сватбени тържества пловдивчани белязаха отминалата 2018-та година.

Бляскави фотосесии, цветни зари, луксозни автомобили, дизайнерски рокли и украси присъстваха на голяма част от сватбите, провели се под тепетата.

Всяко едно от събитията бе изпипано до най-малкия детайл и нямаше как да остане незабелязано от очите на пловдивчани, а ние от Trafficnews.bg се постарахме да отразим така големия ден на популярни двойки, които си казаха заветното „Да”.

Трябва да отбележим, че имаше и много различни бракосъчетания, които събраха стотици погледи - спортно Субару, лимузини, Бентли и червен мини купър кабриолет бяха само от автомобилите, впрегнати за големия ден на младоженците.

Нека отново ви припомним кои бяха най-пищните и интересни сватби на Пловдив през 2018 година:

Сватба като от сънищата вдигнаха и Мария Атанасова и Грозю Ботев. Тържеството се състоя в хотел „Империал” в Пловдив, като за ескорта на младото семейство бе впрегнат луксозен автомобил Бентли. За този така специален ден, красивата Мария отново показа истинска класа и събра възхищението на всички присъстващи не с една, а с цели две булчински рокли, закупени от известен сватбен бутик в Дубай.

Сватба като от сънищата вдигнаха Мария Атанасова и Грозю Ботев СНИМКИБентли ескортира младоженците до хотел Империал, където се състоя приказното тържество

Сред най-интересните тържества бе и цветна сватба на занаятчии, която събра погледите в града на тепетата. Нина Драмова и Христо Войводов празнуваха в хотел-ресторант Рачич. То там те отидоха с червен мини купър кабриолет, който беше впрегнат за ескорта на младоженците.

Цветна сватба на занаятчии събра погледите в града на тепетата СНИМКИНина Драмова и Христо Войводов вдигнаха незабравимо тържество в хотел-ресторант Рачич

Повече от вълшебна беше и сватбата на Атанас Йорданов и чаровната му половинка Радомира Иванова. Тържеството се състоя във Виенския павилион. Свидетели  на любовта на младото семейство станаха дъщерята на кмета на Забърдо Здравка Черпокова и съпругът й Мартин Илиев.

С вълшебна сватба Радомира и Атанас омагьосаха града на седемте тепета СНИМКИЕлегантното тържество се състоя във Виенския павилион

ММА боецът от Пловдив Виделин Видев и половинката му Екатерина си казаха заветното "да" в Лондон, а след това вдигнаха стилно сватбено тържество в сватбена зала "Роял" в Асеновград.

Екзотичен меден месец за MMA боец от Пловдив и половинката му Екатерина СНИМКИВиделин и Екатерина Видев си казаха “да“ на стилно тържество в сватбена зала Роял в Асеновград

На същото място се състоя и сватбеното тържество на Симеон Папаличев и красивата му половинка Диляна Папаличева. Емоционалният ден започна с подписване на църковен брак, а кумове на младото семейство станаха известния дизайнера Стоян Радичев от Асеновград и съпругата му Мария Радичева.

Красивата Диляна каза ДА на Симеон Папаличев СНИМКИ и ВИДЕОРазкошното тържество се състоя в сватбена зала “Роял“ в Асеновград

Божествена сватба на остров Санторини вдигнаха и пловдивската дизайнерка Мими Алеса и Ивайло. Тя се състоя  в хотелския комплекс Rocabella Resort, а булката бе облечена в удивителна рокля-небостъргач на световноизвестният дизайнер Ели Сааб.

Дизайнерка от Пловдив с божествена сватба на остров Санторини СНИМКИМими каза “да“ на своя избраник Ивайло в хотелския комплекс Rocabella Resort

Една от най-красивите пловдивчанки и повелителки на модата Таня Тетаманти каза „да” на своя любим Матя. Двамата се врекоха във вярност на 28 април на уникално сватбено тържество в ресторант „Villa Principe Leopoldo” в швейцарския град Лугано, в присъствието на много приятели от Франция, Австрия и България и роднини на младоженците.

Приказно: повелителката на модата от Пловдив каза “да“ на своя любим СНИМКИУникалното сватбено тържество се състоя в ресторант „Villa Principe Leopoldo” в швейцарския град Лугано

Сватба за чудо и приказ вдигнаха Радослав Куцев и красивата му половинка Ели. Тържеството се състоя в Гранд хотел Пловдив, а три лимузини мерцедес бяха впрегнати за обиколиха града с младоженците.

Сватба за чудо и приказ вдигнаха Радослав Куцев и красивата му половинка ЕлиТържеството се състоя в Гранд хотел Пловдив, където най-големите бохеми на града под тепетата скандираха „Горчиво”

Приятели и роднини на младоженците Петър и Татяна Алексиеви, пък напълниха лятната градина на резиденция “Алхимикът“. Прекрасни палми допълваха екзотичната обстановка, а разноцветни френски макарони и трюфели изкушаваха гостите на тържеството.

Петър и Татяна Алексиеви си казаха “да“ на стилно сватбено тържествоПриятели и роднини на младоженците напълниха лятната градина на резиденция “Алхимикът“

Game over имаш и за Гергана Генкова и Димитър Кръстев. Те се врекоха един на друг на открит ритуал в ресторант „Дияна” в село Труд, където се състоя и сватбеното им тържество. Свидетели на любовта на младите пловдивчани станаха едни от най-близките им приятели – Спас Шиндаров -Мръвката и половинката му Магдалена.

„Game over” за Гергана Генкова и Димитър КръстевМладоженците си казаха заветното „да” в неделя, на пищна сватбена церемония

Рекламният бос Кривицки мина под венчило с любимата си психоложка Петя Стойчева. На 14 февруари, в 14.14 часа двойката се врече във вечна вярност, а свидетели на обета бяха децата им от първите бракове - Виктор и Ина. След церемонията младоженците и гостите им отпрашиха към любимото си заведение "Магнолия" , което ги очакваше празнично украсено.

Рекламният бос Кривицки мина под венчило с любимата си психоложкаДвойката си каза “Да“ в 14.14 часа

Възпитаници на Музикалната академия също си казаха “Да“. Сватбата на Ралица и Мартин бе в две части - „Минало и настояще“, на която и те, и гостите ще са облечени в народни носии. Те получиха и удивителен подарък от тяхната кума, която е и много близка тяхна приятелка и също танцува.

Възпитаници на Музикалната академия си казаха “Да“! Уникален подарък увековечи любовта имРалица и Мартин готвят сватба в две части - „Минало и настояще“, на която и те, и гостите ще са облечени в народни носии

Тайната сватба на Нели Димитрова и Емил Минчев също бе изключително интересна. Те поканиха на тиймбилдинг в Трявна своите най-близки приятели, повечето от които техни колеги. Гостите обаче нямаха никаква представа какво ги очаква там. Бурната, тайна подготовка за сватбата кипяла повече от 2 месеца, а в течение на събитието били единствено кумовете.

Сълзи от щастие! Тайна сватба на пловдивчани развълнува всички СНИМКИДве години след нестандартното и повече от романтично предложение за брак, последва още по-необикновена сватба

Пищна сватба вдигнаха и семейство Гущерови! Светлана се премени с рокля на марката на Галена, а гостите бяха над 200, сред тях - Златка Димитрова, Моника Валериева, Ивайло Колев и Ваня Червенкова. Сватбено тържество се състоя в популярния столичен хотел Балкан.

Пищна сватба вдигнаха семейство Гущерови! Светлана с рокля на марката на Галена СНИМКИГостите бяха над 200, сред тях - Златка Димитрова, Моника Валериева, Ивайло Колев и Ваня Червенкова

Пловдивският автомобилен пилот Костадин Щерев и очарователната му навигаторка Ани Папазова включиха на скорост и в живота. Те си казаха „да” на бляскава церемония във Виенския павилион в Панаира пред над 200 гости. Младоженците пристигнаха на мястото на венчавката не с лъскава лимузина, а със своето състезателно Субару.

Пловдивчанката Биляна от Трио Сопрано също се врече във вярност на своя избраник Любомир Джалев. Двойката се венча на изнесен ритуал в Градската градина, а по-късно посрещаха гости в изискания ресторант на парк-хотел “Санкт Петербург”.

Николай Бареков и Мария Календерска , пък кумуваха на стилната сватба на Нина и Борислав Димитрови. Големият ден започна с “Welcome Drink” във фоайето на хотел "Марица", а по-късно събраха роднини и приятели в ресторант “Buda’s.

Николай Бареков и Мария Календерска кумуваха на стилна сватба в Пловдив СНИМКИ и ВИДЕОНина и Борислав Димитрови събраха роднини и приятели в ресторант “Buda’s