Сватба за чудо и приказ вдигнаха Радослав Куцев и красивата му половинка Ели. Тържеството спокойно може да бъде сравнено с култовия филм „Моята голяма луда гръцка сватба”, самоче по пловдивски.

Сватбеното тържество се състоя в Гранд хотел Пловдив, където стотици гости скандираха „Горчиво”. Най-големите бохеми на града под тепетата бяха сред най-близките гости на приказното събитие на младото семейство Куцеви.

Денят започна както повеляват българските традиции и булката бе изведена от дома си под звуците на фолклорни ритми, изпълнени от специално ангажираните за големия ден музиканти.

Оттам всички се насочиха към ресторанта на Гранд хотел Пловдив, като за екскорта бяха впрегнати три лимузини мерцедес, които обиколиха града с младоженците.

Украсата за големия ден бе повече от стилна. Специално за тържеството залата на ресторанта бе потънала в хиляди рози, обагрени в нежни цветове.

В центъра на събитието, разбира се, бе булката, която с прелесната си визия и с рокля, извадена сякаш от приказките, смая погледите на всички присъстващи. Булчинския тоалет бе изработен от златните ръце на една от най-добрите дизайнерки под тепетата – Албена Хумбаджиева.

Тоалетът бе изработен от най-висок клас шифон, целия нашит с малки перли подобаващи на листа , фин тюл и нежно нахвърляни перли. С луксозни рокли на топ дизайнерката от Пловдив бяха облечени още шаферките, кумата и майката на булката.

Младоженецът , разбира се, също беше на ниво и вдигна левела като се появи със стилен костюм и папионка.

За своята коса, булката се спря на елегантна и красива причеса. Леки къдрици падаха свободно около лицето й, на което през целия ден се забелязваше чаровната усмивка на Ели.  

Началото на тържеството бе поставено с първия сватбен танц на младоженците, които избраха песента „Огън от любов” и дори за миг не скриха огъня на любовта, който гори в сърцата им.

Свидетели на любовта на младите пловдивчани бяха най-верните им приятели Георги и Елена Петрови. Заедно те обикалят света, като при последното си приключение в Малдивите кумовете се сгодиха.

Любовта между Радо и Ели пламва преди години. Още преди да си кажат „да” на бял свят се появява и техният наследник – прекрасно момченце.

За купона всичко бе планирано и организирано от булката. Водеща на сватбеното тържество бе известната сватбена водеща Бояна Мерджанова. Диджей Дамян също не пропусна да излезе на сцената и да позабавлява гостите на тържеството.

Част от богатата програма станаха комикът Краси Радков и певицата Анелия, която излезе на дансинга със специален поздрав за семейство Куцеви и запя „Погледи ме във очите и кажи, че ме обичаш”.

Краси Радков пък не пропусна да изпълни култовата „ Студио X” на Слави Трифонов, а мъжката част се събраха около младоженеца и направиха купона незабравим.

Голяма торта разрязаха Радо и Ели, докато около тях горяха огромни сърца! Кулминацията на вечерта бе пищна заря, озаряваща Пловдив.

Безспорно за сватбата на Ели и Радо ще се говори дълго време. За момента, младоженците не издават към коя дестинация са се насочили за своя меден месец, а само загатват, че той ще се състои през зимата и ще бъде на топло и екзотично място. 

Не по-малко шикозни са били моминското и ергенското парти на двамата младоженци. Големите купони станаха факт в началото на месеца.

Дамите се събраха заедно в едни от най-елитните заведения под тепетата. Голямата нощ започна в „Планет клуб”, където специално за партито всичко бе издържано с луксозна и стилна украса.

Моминското парти продължило с пълна пара, когато пред клуба спряла  лимузина и отвлякла дамите в най-тузарската дискотека под тепетатa - Megami Club Plovdiv.

Специално сепаре било приготвено за бъдещата булка и най-близките й приятелки, а за разкош по масите били поставени бутилки марков алкохол и други глезотий. Момичетатa, облечени в елегантни тоалети, кой от кой по-скъп, събираха погледите, откъдето и да минат, досущ като на модно ревю.

Мъжката половина пък избраха да купонясват на родното черноморие и се събраха в заведението “Bedroom beach”. Те също не останаха по назад и се появиха с тузарски облекла, като купонясваха до малките часове на нощта.