Точно като от приказките! Една от най-красивите пловдивчанки и повелителки на модата Tania Tettamanti каза „да” на своя любим Mattia. Двамата се врекоха във вярност на 28 април на пищна церемония в Швейцария, откъдето е родом и нейният съпруг.

Уникалното сватбено тържество се състоя в ресторант „Villa Principe Leopoldo” в швейцарския град Лугано, в присъствието на много приятели от Франция, Австрия и България и роднини на младоженците. Те получиха хиляди поздравления и много подаръци.

За украсата за приказния ден те се довериха на 5-звездния бутик „Massimo Giudici”. Специално за приказното тържество залата на ресторанта бе потънала в хиляди рози, обагрени в нежни цветове.

Младоженците разрязоха 4 - етажна торта, а всички гости вдигнаха наздравица за двамата влюбени.

Красивата пловдивчанка Таня бе ослепителна в най-важния ден от живота ѝ. Тя бе облечена в класическа сватбена рокля , покрита с нежна дантела от луксозния бутик „Nicole Sposa” в Милано.

За прическа, булката избра свободно паднала коса, а усмивката дори за миг не слезна от лицето й.

Tania и Mattia дори за миг не скриха огъня на любовта, който гори в сърцата им, а за първия си танц избраха песента на Ed Sheeran –Photograph.

В момента младоженците са на почивка в швейцарският град Люцерн, а за престоя си там избраха хотел Park Hotel Vitznau, известен още като замъкът.

Медения си месец те планират през месец октомври, а като дестинации са избрали екзотичните Малдиви и Шри Ланка.

Дни преди сватбата, чаровната пловдивчанка се събра заедно с приятелки и за своето моминско парти. Всички дами бяха облечени в тениски с надпис „team bride”, a Таня комбинира специално изработената за нея блузка с черна пола с различни на цвят рози, разпръснати по нея от най-новата колекция на D&G.

Припомняме, че Таня винаги е събирала комплименти относно начина си на обличане. В момента тя учи в едно от най-елитните учебни заведения за мода, а именно в Istituto Marangoni в Милано, със специалност Fashion Promotion communication & New media.

Облечена винаги в класически стил, тя черпи идеи и се вдъхновява от Vogue за Италия, към който е абониран модния институт у най-новите предложения за предстоящия сезон минават именно оттам, преди да излезнат на пазара. Като любими марки, тя залага на Версаче, Долче и Габана и Балмайн. Разбира се, не забравя да добави и изключителните творения на Елизабета Франчи.