Разкошно сватбено тържество вдигнаха Симеон Папаличев и красивата му половинка Диляна Папаличева.  В присъствието на голям брой приятели и роднини двамата си казаха "да" на 14 октомври, а мястото на събитието бе луксозната зала "Роял" в Асеновград.

Чаровната булка Диляна Папаличева е Мис Академика 2010 година и е майка на двете им прекрасни деца - момченце и момиченце. Двамата са заедно от повече от 5 години, а годежът им се състоя през 2015 година. 

Симеон Папаличев е собственик на хотел "Чифлика" и самата сватбена зала , в която бе тържеството.

Емоционалният ден започна с подписване на църковен брак, а кумове на младото семейство станаха известния дизайнера Стоян Радичев от Асеновград и съпругата му Мария Радичева.

След сключването на брака и заснемане на видео и фотосесия, дело на Димитър Яков и Димитър Димитров, младоженците и кумовете се отправиха към приказно украсената сватбена зала, а уелкъм дринк, под съпровода на цигулки очакваше всички гости, избрали да уважат Симеон и Диляна в този специален ден. 

След култовото моминско парти, което се състоя в дискотека Мегами, булката може би бе най-щастливата дама на света, защото хубавите емоции я завладяха още в началото на деня в една от луксозните стаи на "Чифлика", която бе потънала в куп балони!

Виновнички станаха нейните шаферки, с които тя отпи по чаша класно шампанско, облечена в копринен халат в надпис "Bride". 

Три сватбени рокли пък бяха приготвени от нейния кум, който е и техен дизайнер.

Тоалетите омагьосаха всички гости, а шаферките контрастираха с тоалети в черен цвят.

Шаферите от своя страна също не останаха незабележими и се появиха с BMW с надпис "Шафери" и "Game over".

Относно прическата, булката се спря на елегантен кок, съчетан с добре подбрани изящни бижута. 

Младоженецът също показа перфектен стил и се спря на черен костюм, бяла риза и папионка.

След като диджей даде старт на тържеството, дойде ред и на първия сватбен танц на младото семейство, а изборът им бе песента "Гълъбо" на Миро. 

В по-късните часове, на дансинга излезнаха гайдарски състав с народна изпълнителка, а в сватбената зала се извиха кръшни български хора.

Специален гост на вечерта бе известния изпълнител Дичо, който също се погрижи за доброто настоение на гостите, които се забавляваха цяла нощ от все сърце. 

Емоциите достигнаха своя връх с хвърлянето на букета, който попадна в ръцете на годеницата на пловдивския търговец Муди Ел Зейн - Мария Цанекова.

Кулминацията пък бе изнасянето на сватбената торта и пищна заря, която озари в различни цветове небето над Асеновград.