Нина и Борислав Димитрови си казаха заветното "да" тази събота на стилно сватбено тържество в града на седемте тепета. Те не случайно избраха именно датата 18 август, която в съчетание с месеца и годината образува магично число с много осмици 18.08.18.

Кумове на младото семейство станаха телевизионната звезда Николай Бареков и втората му съпруга Мария Календерска. Това е първия път, в който те приемат да кумуват, но щом им отправили предложението не се поколебали дори за миг и приели на драго сърце. 

Големият ден започна с “Welcome Drink” във фоайето на хотел "Марица", а час по късно всички гости се отправиха към църквата "Света Петка", където младоженците сключиха църковен брак.

Стилното церемония продължи в ресторант "Buda’s", залата, на който бе украсена с луксозна сватбена украса.

Именно там семейство Димитрови се венчаха на изнесен ритуал, а малко по късно бе даден стартът и на забавната част на вечерта. 

Булката бе облечена в оригинална рокля, дело на известен асеновградски дизайнер, а младоженецът заложи на стилен костюм от последната колекция на луксозна марка. 

Именно на Николай Бареков се падна тежката част - да поведе кумското хоро заедно с младоженците, с байрак в ръка. Преди това той отправи и своите пожелания към младото семейство. 

 

Дойде ред да се поднесат и даровете на кумовете, и под звуците на кръшна ръченица, Бареков  спази традицията и се  надигра с красивите шаферки, хванал здраво петела в ръка. 

Той успя лично да откупи апетитната птица, приготвена за този така важен ден от бащата на булката. 

"Стана чудесна закуска! Алекс продължава да го търси и да пита защо не му е кукуригал заранта." - написа закачливо в личния си профил гордия кум. 

Забавата продължи с много музика и танци, а за доброто настроение на всички гости се погрижи изпълнителката Елица. 

Сватбата завърши в топ дискотеката под тепетата - "Мегами", където булката, младоженецът, шаферките и певицата от сватбата купонясваха до малките часове на специално ангажирано за целта ВИП сепаре.