Виделин и Екатерина Видев се отдадоха на редица приключения за медения си месец и заминаха за едни от най-екзотичните места в света - Пукет, Сингапур и Phi Phi Island.
 
Екатерина е родом от Пловдив, но в момента е студентка в Лондон, където учи бизнес мениджмънт в University of Roehampton.
 
 
Нейният любим Виделин е MMA боец и звезда на пловдивският боен клуб "Лаута Арми", като дори на медения си месец не се отказва от тренировките и дори вече си е намерил зала, където поддържа форма почти всеки ден. 
 
 
Веднага след сватбеното тържество на младото семейство, която се състоя на 30 септември, те заминаха за Пукет. Там те отседнаха в 5* two bedroom villa with private pool" и се отпуснаха подобаващо с масажи и процедури. Снимки с тигри и яздене на слон в джунглата бяха само част от приключенията по време на 3-седмичния им престой там. 
 
 
Веднага след това Екатерина и Виделин продължиха пътешествието си като заминаха за Сингапур, където любима напитка им станаха освежащите коктейли, които не могат да бъдат опитани никъде другаде. 
 
 
Екзотичната почивка на влюбените пловдивчани не свършва дотук! Следващата спирка са Phi Phi Island и острова на Джеймс Бонд, на които се намират в момента.
 
 
Влюбените пловдивчани си казаха заветното "да" в Лондон, още през лятото - на 22 юни.
 
 
Само преди няколко седмици те не забравиха за родната България и именно тук вдигнаха стилно сватбено тържество. То се състоя преди няколко седмици в сватбена зала "Роял" в Асеновград. 
 
 
Трепетните емоции започнаха по стари български традиции с взимането на булката от дома й, а MMA младоженецът показа уменията си и вместо да дава пари, разби с един замах вратата.
 
Денят продължи с подписването на църковен брак в Горноводенски манастир Св. Кирик и Юлита, а свидетели на младото семейство станаха техните близки приятели Стефан Периндев и Велиана Висулчева.
 
 
Именно там те заснеха част от сватбената си фотосесия. За останалите кадри, двойката избраха специално подготвена стая в Ландмарк хотел и Домът на културата. 
 
 
Оттам ги ескортира черен GL, който ги откара до сватбена зала "Роял" в Асеновград, която бе изцяло в сребърно с бледо розови мотиви и естествени цветя. Близки и приятели на Екатерина и Виделин скандираха „Горчиво” и споделиха заедно с тях този така щастлив момент в техния живот.
 
 
Булката подчерта красотата си с прелестна рокля, дело на известната пловдивска дизайнерка Албена Хумбаджиева, а младоженецът се спря на костюм Hugo Boss, закупен от Лондон.
 
 
Началото на тържеството бе поставено с първия сватбен танц на младоженците, които избраха песента на Ed Sheeran and Beyonce - Perfect.
 
 
След това на дансинга излезнаха гайдари, които вдигнаха всички гости на кръшно хоро, а след това по стар обичай, кумът провери  издържливостта на младоженеца за семейния живот.
 
 
Диджей се погрижи за доброто настроение на всички през останалата част от вечерта, а кулминацията на вечерта бе изнасянето на бутикова торта, украсена с много цветя и сребърни инициали.  
 
Култови бяха и моминското и ергенско парти на младоженците. Дамите се събраха в едни от най-известните заведения в града на седемте тепета. Големият купон започна в елегантния ресторант Note Di Vino, а след красавиците се отправиха към W Club, където ги очакваше специално подготвено за повода сепаре.