След като преди 2 години ви запознахме с едно от най-романтичните предложения за брак, сега се състоя и самата сватба. 
 
Припомняме, че почти филмовият сюжет се разигра на футболното игрище до Мебелна къща, където имаше планирана тренировка на отбора на КЦМ. Младоженецът Емил Минчев, който е част от мениджмънта на КЦМ и тренира често с отбора на комбината, бе изненадан по най-невероятния начин. Тимът му го посрещна строен, а след минута всички играчи се обърнаха с гръб към него и така той получи изненадващо предложение за брак от неговата любима Нели.
 
"Ще се ожениш ли за мен?", го попита дамата на сърцето му, като за целта бе закачила буквите от изречението на гърбовете на футболистите.
Две години след нестандартното и повече от романтично предложение за брак, последва още по-нестандартна сватба.
 
Нели Димитрова и Емил Минчев се венчаха по изключително интересен и различен начин. Те поканиха на тиймбилдинг в Трявна своите най-близки приятели, повечето от които техни колеги. Гостите обаче нямали никаква представа какво ги очаква там. 
 
 
Бурната, тайна подготовка за сватбата кипяла повече от 2 месеца, а в течение на събитието били единствено кумовете.
 
Един месец преди тайното сватбено тържество, младоженците и кумовете отишли до Трявна, за да уредят всичко необходимо -изнесен ритуал от Общината, фотограф, диджей, сватбена торта, меню в ресторанта и настаняване на гостите в хотела.
 
 
 
Те предупредили хората там, че всичко се пази в тайна и трябва да бъде една голяма изненада за гостите. Пълно съдействие им оказала една от служителките на хотела.
 
Младоженците били много нетърпеливи и едва дочакали деня, в който ще се свържат завинаги в брачен съюз пред щастливо изненаданите си приятели.
 
 
За щастие всичко минало по план и до последно всички гости не подозирали какво ги очаква. Те знаели единствено, че ще има диджей, нает за "фирменото" им парти и дори операторът с камерата не пробудил съмнения в тях.
 
В действителност, неговата роля пък била да снима реакциите и поведението на гостите още преди появявата на младоженците. Точно това била идеята - да се запечатат всички емоции, които изпитват присъстващите.
 
 
 
Фотографите и всички останали хора, които участвали в организацията на тържеството, влезли непосредствено преди появата на кумовете и младоженците. Част от гостите дори решили, че мъжът от ритуалната зала е илюзионист, нает да ги забавлява!
 
 
Той обаче разбулил загадката още с първото изречение и подканил виновниците за събитието да влязат, като съобщил, че всички присъстващи са тук, за да станат част от бракосъчетанието на Надя и Емил.
 
 
 
Емоцията била толкова силна, че докато младата двойка преминавала покрай тях, по лицата на всички дами се стичали сълзи от вълнение.
 
 
 
Булката и кумата също се поддали на тези емоции. За броени минути двойката и свидетелите им положили подписите си и си казали заветното "да", а всички гости стояли безмълвни, снимали с телефоните си и наблюдавали ритуала.
 
 
 
Едва след това младото семейство взели думата и се извинили на всички за благородните лъжи, като обяснили, че това е било с цел да ги изненадат приятно, споделяйки им, че в основата на всичко е да изпитат именно тази положителна емоция.
 
 
Тъй като времето не позволявало да си направят планираната фотосесия на фона на прелестната природа в града, това се случило в самия ресторант, заедно с всички присъстващи.
 
Тогава настанала истинска суматоха! По-голямата част от дамите сменили тоалетите си, а мъжете си давали ризи назаем... и все пак облеклото не било най-важното в този момент.
 
 
 
Наетите двама фотографи снимали едновременно и младоженците, и гостите. Така всички емоции били увековечени в прекрасните снимки на професионалистите.
 
 
 
Момичето от хотела, което прегърнало идеята от самото начало, координирало всичко случващо се. Вълнението било толкова силно, че разчувствало дори и други гости на хотела, които станали очевидци на случващото се. 
 
Кумата и кумът - Гери и Митко Нохчеви, изненадали младоженците, появявайки се с автентични народни носии по време на кумовата ръченица. 
 
Празненството включвало и много забавни игри с пълната и непрестанна ангажираност на всички сватбари, а веселбата продължила до ранни зори.
 
Съдбата обича смелите, а екипът на Trafficnews.bg желае щастие и късмет на младото семейство!