Красивата пловдивска дизайнерка Мими се омъжи за своя избраник Ивайло на живописния гръцки остров Санторини. 

3 октомври бе денят, в който тя стана най-щастливата жена на света, но снимки от състоялото се приказно тържество в социалните мрежи тя пусна едва преди няколко дни.

"Целият ми съзнателен живот очаквах да срещна човека, който мога да нарека Сродна Душа, човека, с който искам да остарявам и да прекарвам всеки един ден от живота си" - написа булката в личния си профил. 

Облечена в удивителна рокля-небостъргач на световноизвестният дизайнер Ели Сааб Мими позира на фона на снежно бели сгради, чиито сини покриви се съчетават съвършено с пейзажа.

Увлечена от модата и съвършеният стайлинг, тя нямаше как да не заложи и на обувки от колекцията на легендарния италиански дизайнер Валентино Гаравани.

Сватбата и приказната фотосесия се състояха в хотелския комплекс Rocabella Resort, който се намира на традиционното цикладско селище Имеровигли. Комплексът предлага традиционна архитектура и модерен дизайн, както и невероятен изглед към Калдерата.

Самото селище, в което е разположен, пък е изградено по ръба на вулканичнен кратер и е наричано „терасата на Егейско море” поради прекрасната гледка, която се разкрива към калдерата.

Част от големия ден станаха само най-близките хора в живота на Мими и Ивайло. Неотлъчно до булката бе сестра й Мая, с която са по-известни сред хайлайфа като сестрите Алеса. 

Само две години след създаването си, Alessa е считан от мнозина за българския лидер в модния premium сегмент - гордеещ се с многохилядна “fashion” армия от стилни лоялни клиентки.

Модния бранд има 369 000 почитатели във Фейсбук от над 45 различни държави.