След като вдигнаха култови ергенско и моминско парти под тепетата, Гергана Генкова и Димитър Кръстев си казаха заветното „да” в неделя, на пищна сватбена церемония.

40 полуголи натовци се снимат с момичетата на моминското парти на Гергана Генкова СНИМКИФаталната Антония нае бяла лимузина за купона на дъщеря си

Близки, роднини и приятели се събраха на едно и уважиха младото семейство в този така важен за тях ден.

Първо, Гергана и Димитър се врекоха един на друг пред Бога, а след това на открит ритуал в ресторант „Дияна” в село Труд, където се състоя и сватбеното им тържество.

Всичко беше изпипано до най-малкия детайл – от украсата в заведението до тоалетите на гостите и младоженците.

За ескорта на младоженците пък бе избран лъскав мерцедес, със специален номер, на който вместо цифри беше изписано „Game over”.

В разкошната градината на ресторанта се състоя изнесен ритуал, а водеща на мероприятието бе Бояна Мерджанова.

Специално за тържеството всичко беше украсено в нежни розови и лилави орхидеи и хортензии, което допълнително допринесе за  приказната обстановка.

Булката Гергана, която носи титлата „Мис Бедрум”, омая всички с прекрасната си визия. За своя сватбен ден тя избра дълга бяла рокля с голямо деколте. Тоалетът, който е по модел на Версаче, е изработен в известно сватбено ателие. Косата и бе прибрана в небрежен кок, а корона, обсипана в диаманти допълваше цялостната визия на красивата дама.

Не остана по назад и майката на булката – фаталната Антония от Пловдив, която бе облечена в блестяща тъмно-кафява рокля. 

Младоженецът пък заложи на марков костюм и папионка.

Спас Мръвката организира парти като от “Последния ергенски запой“ за приятеля си Митко Кръстев СНИМКИМъжката компания отвърна на удара - куп красиви танцьорки и литри водка се ляха в пловдивски клуб

Свидетели на любовта на младите пловдивчани станаха едни от най-близките им приятели – Спас Шиндаров -Мръвката и половинката му Магдалена.

Старт на приказното градинско парти бе даден с песента „Je t'aime” на Лара Фабиан, която младоженците избраха за своя първи сватбен танц.

Както повеляват традициите, булката хвърли букета към неомъжените си приятелки, а той попадна в ръцете на кумата Маги, която не скри усмивката на лицето си.

Женихът направи същото с жартиера на своята любима, а големият късметлия беше един от най-верните му приятели – Атанас Кисьов.

Голяма сватбена торта разрязаха Гери и Митко, а всички гости около тях скандираха „горчиво” и се радваха от сърце за щастието на младото семейство, което съвсем скоро ще бъде тричленно!

Булката Гергана е бременна в петия месец и със съпруга й тръпнат в очакване на бял свят да се появи тяхната първа рожба.

Последва дълга нощ, изпълнена с много песни, танци и добро настоение!

Trafficnews.bg честити на младото семейство, като им желае много здраве, щастие и прекрасни моменти.