Сезонът е в разгара си, а пловдивчани все повече предпочитат да се отдадат на летни емоции в южната ни съседка.Гръцките острови отдавна привличат бохемите от града на седемте тепета с романтичната си архитектура, кристално чистата си вода и вкусните си морски деликатеси.

Вижте кои райски кътчета избраха пловдивчани за своята почивка:

Сестрите Алеса

Красивите пловдивски дизайнерки Мими и Мая, по-известни като сестрите Алеса избраха най-романтичния гръцки остров – Санторини. Той впечатлява с кристално чистата си вода и типичната гръцка архитектура. На фона на морето се отличават снежно бели сгради, чиито сини покриви се съчетават съвършено с пейзажа. Санторини се слави и с едни от най-красивите залези.

Модните диктаторки разкрасиха още повече приказното място и се отдадоха на морски страсти и събиране на слънчев загар. За своята почивка те избраха хотелския комплекс Rocabella Resort, който се намира на традиционното цикладско селище Имеровигли.

Комплексът предлага традиционна архитектура и модерен дизайн, както и невероятен изглед към Калдерата, басейн, уелнес център и изискана кухня. Самото селище, в което е разположен пък е изградено по ръба на вулканичнен кратер и е наричано „терасата на Егейско море” поради прекрасната гледка, която се разкрива към калдерата.

Своята почивка Мими и Мая съчетаха и с работа и успяха да заснемат ослепителна фотосесия, представяща новата им колекция дрехи.

Те снимаха в селището Ѝа, където къщичките са вградени в порьозната вулканична скала, а силно впечатление правят и красивите сини куполи на църквите. Фотосесията пловдивчанките съчетаха и с обиколка по луксозните магазини и невероятните кафенета и ресторанти.

Модните диктаторки под тепетата - част 2 СНИМКИСтилни или екстравагантни, те никога не остават незабелязани

На същия остров избра да почива и бившата адреналинка от Асеновград Ваня Георгиева. На романтичния остров тя получи предложение за брак от нейния любим Антонио.

Предложението за брак дошло по време на романтична вечеря, точно като по филмите - на фона на хипнотизиращ залез, традиционните бели къщи и огледално синьото Егейско море. Снимка с пръстена публикува самата тя в личния си профил, а приятели и близки затрупаха влюбената двойка с куп поздравления.

Бивша адреналинка от Асеновград се сгоди на най-романтичния гръцки остров СНИМКИВаня Георгиева каза “да“ на любимия си Антонио на фона на неповторима гледка

На романтика и екзотика се отдадоха  и известния пловдивски наследник Ерол Садъков и неговата половинка Христина Вутова. Те избраха  Халкидики, където отседнаха в градчето Никѝти. То има запазена стара градска част която, както и на много други крайбрежни селища по тези места.

Пловдивската двойка се отдадоха на пълен релакс и незабравими мигове и не пропуснаха да посетят и един от най-известните и луксозни плажове - Riviera Luxury Beach Agios Ioannis.

Вечерите те посветиха на разходки в новата част на града, която се намира на самия морски бряг, и където са разположени рибарското и новоизграждащото се яхтено пристанище. С голяма компания те обиколиха най-известните заведения на острова. Двойката е известна от дълго време в пловдивският хайлайф.

Синът на емблематичния бивш футболист на Локомотив Аян Садъков и Христина са от години заедно, а огънят на любовта гори все по-силно в техните сърца.

Друга пловдивската двойка - Елена Димитрова и Николай Стамов избраха гръцките курорти Закинтос и Кефалония за лятната си почивка и се отдадоха на куп удоволствия.

Те посетиха най-известните и красиви плажове, като запечатаха момента с прекрасни снимки. Кадри в личните им профили може да видим от Myrtos Beach и Petani Beach на Кефалония, Navagio "Shipwreck" Beach на Закинтос и други. Хубавата Елена и този път показа перфектни форми и събираше погледите откъдето и да мине.

Пловдивчаните често пътуват по екзотични кътчета, като през изминалата година посетиха Канкун в Мексико и гръцкия остров Лефкада.

Пловдивски двойки окупираха екзотичните острови в месеца на любовтаМладите бохеми предпочетоха Малдивите, Канкун и Мавриций за своята ваканция

Още една красива дама се похвали с екскурзия до Миконос. Това е известната моделка Велина Узунова, която заедно с компания посети едни от най-луксозните места на острова.

И този път тя показа перфектен стил на обличане, като част от тоалетите, с които тя се снима са дело на пловдивската дизайнерка и нейна приятелка Николета Радукова, която преди месец също посети известен гръцки курорт.

Не веднъж сме писали и за прекрасния остров Тасос и околията, които се намират само на 300 км от Пловдив и също са сред фаворитите на мнозина пловдивчани.

Първи със снимки от екзотичен Тасос се похвалиха Теодора Добрева, която замина заедно с една от най-добрите си приятелки Невена, която е част от пловдивския фолклорен дует Калина и Невена.

Двете приятелки посетиха един от най-луксозните гръцки бийч барове на острова – Ла Скала, където прекараха цял ден любувайки се на райското място.

Те не пропуснаха да посетят и други известни плажове като Парадайс бийч, Мраморния плаж и морската лагуна Гиола, която е естествено издълбана между скалите.

Пловдивчанките обиколиха и най-посещаваните таверни в Потос, където под звуците на гръцка музика опитаха вкусни морски деликатеси.

Те не подминаха и известни барове в града, където пък охладиха страстите с ледени коктейли.

Близката дестинация избраха и халфът на Ботев Тошко Неделев, който беше там в компанията на приятелката си Анита Терзийска.

Те демонстрираха, че са по-влюбени от всякога и събираха тен на един от най-хубавите и романтични плажове на острова – Порто Вати. Крайбрежието там е пълно с мраморни камъчета, които придават яркосин цвят на водата.

Няколко дни след рождения си ден, една от най-чаровните пловдивчанки Бисера Маринова също се отправи към Тасос, където е заедно със сестра си Мария.

Бисера Маринова се похвали с пръстен с диамант и море от рози за рождения си ден СНИМКИДа те затрупат с ...любов

 

Луксозният Ла Скала бийч е техен фаворит за плажуване, а двете красавици се отдадоха на релакс и не пропуснаха да споделят снимки, на които изглеждат повече от ослепително.

Наследникът на фабриката за колбаси "Елко" Васил Гавраилов и съпругата му Василена пък предпочетоха други две любими дестинации на пловдивчани – Неа Перамос и Неа Ираклица, известни с необятните си пясъчни плажове и вода… чиста като очите на морските нимфи.

Пловдивската двойка често посещават екзотични дестинации по цял цвят, като през месец февруари заедно с приятели избраха да отпочинат на приказните Малдиви.