Да те затрупат с ...любов! Точно това се  случи на красивата пловдивчанка Бисера Маринова по повод рождения й ден.  Младата дама едва успяла да си поеме въздух след като приятелят й Юра Месропян я изненадал с огромен букет от кърваво-червени рози и пръстен с диамант.

Щастливата рожденичка побърза да публикува снимки, на които позира с прекрасните подаръци, а на ръката си сложи уникалното бижу.

Най-близките приятели и роднини на Бисера също не пропуснаха да я зарадват с куп пожелания и безброй цветя.

Бисера Маринова и пловдивчанина с арменски корени Юра Месропян са заедно от абитуриентския бал на красивата брюнетка, а любовта между тях нестихва и дори става все по-силна. 

В края на месец май, двойката отпразнува третата си годишнина, а Юра за пореден път доказа, че е истински гуру в любовта и романтичните жестове. Тогава той подари на своята любима бели рози, прилежно поставени в луксозна кутия, а между тях имаше и такива в розов цвят и оформящи числото три.

3 години любов! Юра Месропян отново разтопи с романтика любимата си Бисера СНИМКИВлюбената двойка са заедно от абитуриентския бал на красивата брюнетка

Няколко дни след рождения си ден Бисера се отдаде на летни емоции и замина на почивка в южната ни съседка Гърция.