Ваня Георгиева от Асеновград, която е бивша адреналинка от предаването "Господари на ефира", е на върха на щастието!

Причината е, че тя получи предложение за брак от нейния любим Антонио и то не къде да е, а на най-романтичния гръцки остров - Санторини. 

 

Той е досуш като рая на Земята, изграден е от вулкан в средата, заобиколен от извисяващи се скали, известни като ‘‘калдера‘‘.

Предложението за брак дошло по време на романтична вечеря, точно като по филмите - на фона на хипнотизиращ залез, традиционните бели къщи и огледално синьото Егейско море.

След като Антонио извадил пръстен с красив диамант, чаровната Ваня изгубила ума и дума, но успяла да изрече заветното "да", а сърцето и забило лудо от вълнение. 

Снимка с пръстена публикува самата тя в личния си профил, а приятели и близки затрупаха влюбената двойка с куп поздравления. 

Антонио и Ваня не пропуснаха да споделят и друг кадър от лятната си почивка, където позират с типично морско облекло. Ваня е облечена във феерична синя рокля, а мъжа на сърцето й е избрал бял панталон и светло синя ленена риза. 

Припомняме, че бившата адреналинка от Асеновград бе замесена в скандал с похотлив професор от Нaционалната спортна академия, който й предлагаше да урежда изпити срещу секс или пари.

До шокиращата ситуация се стигнало, след като на момичето й оставало да вземе няколко изпита, включително и най-трудния за нея - физиология. При повторна тяхна среща тя отиде със скрита камера. 

Адреналинка от Асеновград е изнудваната със секс за шестица ВИДЕОВаня разкри със скрита камера как проф. Николай Колев от НСА й предлага да правят секс в хотел