На романтика и екзотика се отдадоха пловдивските бохеми в първите месеци от новата година.

И въпреки, че температурите в града стигнаха тези на Барселона, компанията предпочете да отлети за… Малдивите. Васил Гавраилов, Радослав Куцев и Георги Петров заминаха заедно с половинките си на екзотичната дестинация, където се отдадоха на пълен релакс и незабравими мигове. Топлите лъчи на слънцето и галещите тюркоазени води на Индийския океан явно са разнежили сърцата на младите пловдивчани, тъй като една от двойките ще се върне в България сгодена. 

На уникалния остров те са вече повече от седмица и се радват на бял пясък и толкова чиста вода, каквато малко са имали възможността да видят.

Влюбените двойки избраха един от най-добрите резорти в Male, Alif Alif Atoll. Заобиколен от буйна зеленина, бели пясъчни плажове и коралов риф, комплексът е един от най- предпочитаните от туристите с възможности.

Те са отседнали в луксозните вили , всяка от които има собствен басейн  и се наслаждават на незабравима почивка.

Наследникът на фабриката за колбаси "Елко" Васил Гавраилов е там заедно в любимата си Василена, която, както винаги изглежда повече от ослепително и не пропусна да качи снимки в личния си профил.

Двамата влюбени си казаха заветното „да” през 2016 година пред близо 300 гости, които бяха напълнили двата етажа на ресторанта на хотел "Санкт Петербург". Залата на хотела бе стилно украсена с бели пера и розови рози, а изключително елегантната роклята на младата дама бе обсипана с перли.

Влюбената двойка Радослав и Ели Куцеви също споделиха няколко снимки от райското място. Семейството се отдаде на уникални забавления на екзотичния остров като: гмуркане, разходка с лодка в тюркоазените води и пълен релакс. Те обичат често да пътуват, като преди една година се потопиха в ориенталската атсмосфера на Дубай. Мениджърът на „Фрут Корект” и неговата любима минаха под венчило през месец юни миналата година.

Кумове на тяхната сватба бяха Георги Петров и приятелката му Елена Пламенова, с които са заедно на екзотичния остров.

Точно на Малдивите, младият юрист реши да направи голяма стъпка в живота си и предложи брак на своята дългогодишна любов, която със сигурност никога няма да забрави екзотичното пътешествие. Романтичното предложение Георги направи на плажа, в горящо сърце, около което бяха пръснати красиви цветя. Отговорът, естествено, беше "да".

Още няколко представители на пловдивския елит също се отдадоха пътешествия в други райски кътчета на света.

Друга пловдивската двойка - Елена Димитрова и Николай Стамов избраха мексиканския курорт Канкун за зимната си почивка и са се отдали на удоволствия в кътчето от рая, което събира в себе си лукс, историята на маите и мистерии.

Курортът се посещава от 4 милиона туристи годишно, които се наслаждават на тюркоазеното море и белия пясък на Карибите. Те посетиха  древния град Чичен Ица , който е едно от  новите седем чудеса на света и част от Списъка на ЮНЕСКО за световно културно и природно наследство.

Сред  екзотичните места, които посетиха бе тематичния парк Ксарет, наричан още свещен природен рай. Той е сред най-известните в света екологични паркове, дом на много видове местни птици и застрашени животни.