В българския народен календар Гергьовден е един от най-хубавите празници през годината и най-големият пролетен празник. Природата тепърва разцъфтява, температурите се покачват  и какво по-хубаво от няколко дни, в които да се отдадем на релакс и да се откъснем от сивото ежедневие?

И ако вие сте от този тип хора, които жадуват за един по-различен Гергьовден, изпълнен с незабравими преживявания и много удоволствия, не пропускайте да посетите перлата на хотелите край Пловдив – Парк и СПА хотел Марково.

Всеки от нас свързва наближаващия празник с няколко неща – автентична кухня, аромат на агнешко, зеленина, красива гледка, жива музика… и всичко това е събрано в новия 4-звезден хотел, разположен само на 2 км от Пловдив.

Най-приятната изненада за всички гости ще бъде и просторният външен басейн, който отвори преди дни и вече чака първите си посетители. В празничния уикенд всеки ще може да си създаде усещането, че е край морето и да се отдаде на плажуване и екзотика в райското кътче, от което се открива и спираща дъха гледка към града на седемте тепета.

Кристална вода, снек бар, дива природа, лек полъх в слънчевите дни, бели шатри и красиво езеро са само част от изненадите, които предлага шикозния хотел край Пловдив.

Външният басейн ще може да бъде посещаван и от всеки, който не е гост на хотела. До края на месец май цените за посещение ще бъдат:

Вход за възрастни:

8,00 лв. (от понеделник до петък),

10,00 лв. (събота и неделя)

Вход за деца от 3 до 12 г.:

4,00 лв. (от понеделник до петък),

5,00 лв. (събота и неделя)

Вход за деца от 0 до 3 г.:

безплатно

Работно време на басейна: от 08:30 до 18:30 ч. до 31.05 

По случай Гергьовден , Парк и СПА хотел Марково изкушава с ексклузивни и много примамливи ПРОМОЦИОНАЛНИ пакети и незабравима вечер в ресторанта към хотела – Belle Vue, подходящи за всеки, който е избрал да празнува в приказното кътче, позиционирано в „квартала на богатите” край Пловдив.

Ето какво включват великденските пакети:

Вечерта на Гергьовден ще бъде повече от специална! Всички гости на хотела ще усетят духа на празника с традиционна вечеря, включваща:

  1. Балканска салата с печена чушка 350 гр
  2. Печен агнешки бут, гарниран с бейби картофки, домашен сос и чери домат – 400 гр
  3. Сметанова торта с филе от портокал 200 гр
  4. Мин. Вода 330 мл
  5. Питка 60 гр

Цена на куверта: 36,00 лв.

Всеки от вас, избрал да празнува в ресторант Belle Vue, разположен в луксозния комлекс, ще има възможността да се наслади и на прекрасните изпълнения на момичетата от Compact Voices, които ще бъдат специални гости на Park & SPA Hotel Markovo.

Със своите специфични гласове, звучащи в едно компактно цяло красивите дами обещават незабравима вечер, изпълнена с много положителни емоции и танци.

Направете своята резервация, а Park & Spa Hotel Markovo ще Ви предложи не просто почивка, а истинско изживяване!

За ПРОМОЦИОНАЛНИТЕ празнични пакети, включващи 2 или 3 нощувки, натиснете тук.

И ако все още изпитвате известна доза колебание, ето какво още ви очаква, ако изберете приказката, наречена Парк и СПА хотел Марково:

Кътчета за релакс и тонус са позиционирани в СПА центъра  – парна баня, римска баня, турска баня – хамам, както и джакузи, инфрачервена и финландска сауна, ледена стая, релакс зона и много масажни кабинети.

Комплексът е един от малкото, който разполага с вътрешен и външен басейн, подходящи, както за спорт, така и за забавления. Водата на вътрешния басейн е с температура 32 градуса по Целзий.

Лукс, романтика и откъсване от реалността предлага и специалната ВИП стая.

Спалня за релакс, над която приказно се спускат воали балдахин, луксозна парна душ кабина, приглушена светлина, ароматни свещи и самостоятелен кът, в който може да получите масаж в уединение или да релаксирате на чаша вино са само част от удоволствията, които предлага уникалното помещение.

В уютния ресторант може да опитате типични български специалитети, както и изкушаващи ястия от интернационалната кухня,  приготвени от майстор-готвачите с много грижа, умение и страст.

Класни алкохолни напитки и вина, внимателно подбрани във винена листа със сигурност ще задоволят желанията и на най-взискателните гости на комплекса.

 

Хотелската част разполага с 81 стаи – атрактивни като дизайн и цветово решение. Всички те са оборудвани с LЕD 32’’ телевизор, минибар и Wi-Fi, а внушителна гледка към древния Пловдив се открива щом излезете на просторните тераси. Съвсем скоро гостите на хотела ще могат да се възползват и от още 19 луксозни стаи, позиционирани в ново крило.

Два детски къта, външен и вътрешен, пък осигуряват постоянни занимания за най-малките.

За любителите на тениса работят два открити корта, а в комплекса има и  тенис маса, билярд, джаги и електронни игри.

От всички хотели близо до Пловдив, Парк и СПА Хотел Марково предлага един от най-богатите арсенали от удобства. Хотелът е подходящ както за семейни посещения, така и за бизнес събития. Очакваме ви!

* рекламна публикация