С няколко уникални партита тази седмица W Club ще закрие сезона! Звездната седмица започва още тази вечер с група „СкандаУ”, като специално за събитието Тото ще излезе от къщата на Биг Брадър, а в петък вечер на диджейския пулт ще се качи Таркан.  В събота  посетителите на клуба ще избухнат с чернокосото изкушение МС SO.

Двете партита през уикенда ще закрият сезона. След усилен ремонт, клубът ще отвори врати на 27 октомври с участието на известния диджей Pascal Junior! W Club вече подготвя и уникална програма и много изненади за вечерта на Хелоуин, а тази година Новогодишните празници в заведението ще бъдат специални! Най-доброто тепърва предстои!

Гости на тематичното парти на W Club „Back 2 Black” тази вечер са симпатягите Лъчо и Тото от група „СкандаУ”. Талантливите музиканти неведнъж са избухвали в клуба, като всеки път партито става все по-горещо. Тото излиза от къщата само за участията си в W Club и пловдивчани,  откакто е станал част от предаването, той не е имал участия никъде другаде.

В петък вечер в W Club ще избухне заедно с диджей №1 в Турция – Таркан!  Диджеят е познат по целия свят и е пускал музика в някои от най-известните клубове в Европа. През последните години Таркан присъства постоянно в класацията топ 100 на електронната денс сцена на планетата.

 

Ето и снимки от уникалното парти с хитовия изпълнител Криско в W Club в петък вечер: