Топ стилист на Christian Of Roma и Sofia Fashion week отпразнува 3 години от създаването на салона си в Благоевград. Традиционно лятото е сезонът на партита, шумни и весели компании, танци до зори и много настроение. Под лъчите на залязващото лятно слънце, Александър Филипов, посрещна с чаша шампанско, своите гости, които станаха част от стилно парти, посветено на 3 годишния рожден ден на “AF Beauty Salon”. Чаровният и винаги усмихнат стилист, вече три години доставя незабравими изживявания на своите клиенти.

“Всеки човек трябва да се чувства специален и излизайки от салона да бъде различен и по-уверен в себе си”, сподели Филипов.

Топ коафьорът на Alfaparf, чийто талант стои зад красивите и стилни визии на Sofia Fashion Week, не скри своето вълнение, виждайки приятели, партньори и клиенти, които му “подариха” безброй усмивки, добро настроение и пожелания.

Винаги е приятно да видиш, че това което правиш, има смисъл и хората го оценяват и подкрепят. Като добър домакин, чаровният Сашо направи подарък на всеки гост, стилизиращ продукт на Alfaparf. И на рожден ден, като на рожден ден! С много музика, настроение и срещи с приятели, продължи юлската нощ.