Едно от най-красивите момичета в Пловдив - Стелияна Иванова отпразнува с пищно парти своя 17-ти рожден ден. Тя избра култовото заведение "W Club", където заедно с приятели се забавляваха до малките часове на нощта.

Неотлъчно до нея бе и приятелят й Араик Месропян, който изненада своята половинка още в началото на деня и я затрупа с романтични подаръци. 

Специално за празничния ден той се появи с куп балони в бяло и червено, торта с надпис "I love you", бутикови червени рози прилежно наредени в специална чантичка във формата на сърце и сладки изкушения. Стелияна не скри емоциите си от изненадата, а малко по-късно публикува и снимки в личния си профил с надпис "Thank You , my love".

Най-добрата й приятелка също не пропусна да я изненада за празника и то с доста емоционално изпълнение - техни общи снимки, всяка от тях закачена на балон пълен с хелий. 

Стелияна Иванова спокойно може да бъде удостоена със званието „модна диктаторка” сред тийнейджърите на Пловдив и не само. Поредно доказателство за това е и стилния тоален, който бе избрала за личния си празник - къса, бяла рокля с черен кант, перфектно описваща стройната й фигура.  В момента тя учи, а през останалото време снима видеоклипове, ревюта и фотосесии.

Припомняме, че през изминалата година тя  получи приза Miss Model of the World (България) и стана рекордьорка по получени награди на конкурса, а преди няколко месеца изигра й главна роля във видеоклип на фолк-изпълнителя Фики.