Наближава времето за един от големите християнски празници - Великден. В България това е може би най-чаканият празник и всеки от нас желае той да бъде съпроводен с незабравими емоции. Причината вероятно е, че е през пролетта и е свързан с едни от най-хубавите почивни дни. Студената зима вече е отдавна зад гърба, природата тепърва разцъфтява, температурите се покачват - какво по-хубаво от няколко дни, през които да се отдадем на релакс и да се откъснем от сивото ежедневие? И то, прекарани със семейството на някое друго хубаво място?

И ако вие сте от този тип хора, които жадуват за един по-различен Великден, изпълнен с неповторими преживявания и много удоволствия, не пропускайте да посетите най-новият и луксозен хотел, разположен само на 2 км от Пловдив.

Парк и СПА хотел Марково, е подготвил изненада за гостите на комплекса и за тези, които желаят да разнообразят великденската си почивка и да се почувстват повече от специални.

Прогнозите обещават край на дъждовете и моментът е перфектен да потеглим на кратко приключение с близките си.

По случай празника , Парк и СПА хотел Марково представя и изкушава с ексклузивни и много примамливи ПРОМОЦИОНАЛНИ пакети, подходящи за всеки, който е избрал да празнува в приказното кътче, позиционирано в „квартала на богатите” край Пловдив.

Ето какво включват великденските пакети:

2 нощувки  184лв  на човек

3 нощувки  229лв на човек

4 нощувки  299лв  на човек

- закуска на специално пригодена блок маса;

-  специална празнична вечеря на 8 април в изискания ресторант Belle Vue;

- две или три вечери на тристепенно меню;

- невероятна музикална програма с музика на живо, пиано и вокал;

- брънч на 9 април от 09:00 до 12:00 часа;

- СПА преживявания;

Ето и какво включва специалното великденско меню:

  1. Великденска салата с рикота 350 гр
  2. Паста с песто и пуешко филе 250 гр
  3. Агнешко печено с дроб сарма 350 гр
  4. Карамелизиран козунак със стафиди 150 гр

От хотелския комплекс предлагат и продажбата на куверт за празнична вечеря на 8 април, без да бъде нужно запазване на нощувка.

Изживейте своя съвършен романтичен момент в ресторант Belle Vue, който е с модернистичен, стилово издържан интериор и тераса с панорамна гледка към града под тепетата, пренасяща всеки посетител извън реалността.

Майстор-готвачите са подготвили за всички посетители невероятни специалитети за празничното меню, а любезният персонал на хотела ще се погрижи вместо Вас за всичко останало. Запомнете - единственото, което трябва да направите е… да се наслаждавате.

Програмата на ресторант Belle Vue отскоро включва и виртуозни изпълнения на живо със съпровод на роял, които допълват изцяло изисканата обстановка.

Хитови парчета от почти всеки музикален стил ще изпълнят за всички празнуващи едни от най-добрите и гласовити изпълнителки, които също ще бъдат част от специалната програма.

Направете своята резервация, а Park & Spa Hotel Markovo ще Ви предложи не просто почивка, а истинско изживяване!

За промоционалните великденски пакети, включващи 2, 3 или 4 нощувки,натиснете тук

Припомняме, че през изминала събота, топ хотелът край Пловдив вдигна голямо парти, под наслова „Джаз музика и вино под звездите”. Специален гост на събитието бе сомелиер Михаил Марковски, а всички гости и посетители имаха възможността да дегустират класните вина на винарска изба New Bloom Winery. Част от музикалната програма бе поп изпълнителката Александра Иванова, която разтопи сърцата на слушателите с невероятни изпълнения на живо в съпровод на роял.

Park & Spa Hotel Markovo става все по-предпочитана дестинация за хора от цяла България, както и от чужденци. Стотици гости се възползваха от предложенията на топ хотела за празника на жената 8 март и деня на влюбените 14 февруари.

Ресторант Belle Vue

Отпуснете се в елегантната феерия от топли цветове и приятна музика в просторната зала на ресторанта, който предлага и прекрасна гледка към града на седемте тепета, която отнася всеки до звездите.

Обслужване с вежлива и топла усмивка и специалнo внимание към всеки гост обещава невероятния персонал на заведението, а в менюто ще намерите богат избор от морски специалитети, традиционна българска и интернационална кухня и съблазняващи десерти.

Перфектното допълнение към всичко това е внимателно подбраната винена листа, която със сигурност ще допадне и на най-взискателните гости.

Ресторант BELLA DONNA

Ресторантът BELLA DONNA в Парк и СПА Хотел Марково има капацитет до 150 места. Той е идеално място за сватбени тържества, фирмени мероприятия, семейни събития, рождени дни или абитуриентски балове.

Стаите

Хотелската част разполага с 81 стаи – атрактивни като дизайн и цветово решение. Всички те са оборудвани с LЕD 32’’ телевизор, минибар и Wi-Fi, а внушителна гледка към  древния Пловдив се открива щом излезете на просторните тераси на комплекса.

СПА център

Панорамно разположен в подножието на Родопа планина, четиризвездният Парк и СПА хотел Марково Ви предлага романтична и незабравима почивка с много СПА изкушения.В СПА зоната са разположени кътчета за релакс и тонус – парна баня, римска баня, турска баня – хамам, както и джакузи, инфрачервена и финландска сауна, ледена стая, релакс зона и много масажни кабинети.

Комплексът е един от малкото, който разполага с вътрешен и външен басейн, подходящи, както за спорт, така и за забавления. Водата на вътрешния басейн е с температура 32 градуса по Целзий.

Задължително посетете и уникалната ВИП стая на СПА зоната. Специалното помещение, предлага лукс и откъсване от околния свят..

Луксозна парна душ кабина, приглушена светлина и ароматни свещи, са само част от удоволствията, които тя. В нея можете да получите масаж в уединение или да релаксирате в напълно самостоятелен кът с бутилка вино.

Изненадите не свършват до тук! Спалня за релакс, над която приказно се спускат воали балдахин е другото удоволствие за сетивата, на което могат да се насладят всички влюбени.

И още…

Луксозният комплекс се е погрижил и за тези от Вас, които са избрали да пътуват заедно с децата си. Два детски къта, външен и вътрешен, осигуряват постоянни занимания за най-малките. По-големите деца се забавляват в игралната зала, в която има маса за тенис, билярд, джаги и електронни игри.

Най-новата изненада, която предлага СПА центъра на хотела е и SPA Fish терапия за крака с рибки.

За любителите на тениса работят два открити корта, а в комплекса има и зала за игри и тенис маса.

*рекламна публикация