Вече сме средата на седмицата, а уикендът наближава с пълна сила. Тази събота обаче определено ще е по-специална, особено за любителите на хубавата музика и класните вина. Само на 2 км от Пловдив, новият и изключително луксозен Парк и СПА хотел Марково, е подготвил изненада за гостите на комплекса и за тези, които желаят да разнообразят уикенда си и да се почувстват специални.

На 24 март, събота, точно в 20 часа всички гости на хотела и посетители на ресторант "Belle Vue" ще имат възможността да дегустират класните вина на винарска изба New Bloom Winery, а гост сомелиер на събитието ще бъде Михаил Марковски, който е председател на Асоциация на сомелиерите в България, съорганизатор на конкурсите „Сомелиер на годината” и „Вино на годината”, преподавател по сомелиерство и ресторантьорство.

И както всички от нас знаят, хубавото вино върви ръка за ръка с хубавата музика. Специално за събитието в ресторанта на Парк и СПА хотел Марково ще звучи жива музика, която ще допълва изцяло изисканата обстановка. Бутиковият ресторант дава сериозна заявка да стане сред лидерите с музика на живо, който ще радва посетителите и гости на хотела с виртуозни изпълнения на рояла, разположен в ресторант “Belle Vue”.

Изненадите не свършват дотук, защото част от музикалната програма ще бъде и поп изпълнителката Александра Иванова, която ще бъде специален гост на Парк и СПА хотел Марково тази събота.

Всички гости на хотела и посетители на ресторант Belle Vue ще могат да се насладят на поп парчета, докато се забавляват с приятели.

Обслужване с вежлива и топла усмивка и специалнo внимание към всеки гост обещава невероятния персонал на заведението. Поставете едно добро начало на идните пролетни дни и се отпуснете в елегантната феерия от топли цветове и приятна музика в просторната зала на ресторанта, който предлага и прекрасна гледка към града на седемте тепета, която отнася всеки до звездите. 

Изпитайте върховна наслада от селектираните ястия, готови да отговорят и на най – изтънчените вкусове. Топлите и естествени цветове на интериора предразполагат към една незабравима романтична вечер, под звуците на нежна музика.

В менюто ще намерите богат избор от морски специалитети, традиционна българска и интернационална кухня и съблазняващи десерти.

Перфектното допълнение към всичко това е внимателно подбраната винена листа, която със сигурност ще допадне и на най-взискателните ни гости.

Обособеният ресторант за сватби, семейни и фирмени тържества е със специална шумоизлоация и по този начин осигурява спокойствието на останалите посетители в комплекса.

Всички 81 стаи са изцяло реновирани, освежени и с нов вид. СПА центъра, който разполага с най-различни зони за релакс и удоволствия, също е изцяло обновен.

В комплекса е обособена конферетна зала и безплатен паркинг с капацитет от 200 автомобила.

В Пловдив хотелите, които разполагат с басейни, се броят на пръстите на една ръка, а Парк и СПА Хотел Марково е един от тях. Комплексът е един от малкото, които разполагат с вътрешен и външен басейн, подходящи както за спорт, така и за забавления. Водата на вътрешния басейн е с температура 32 градуса по Целзий.

В СПА зоната са разположени кътчета за релакс и тонус – парна баня, римска баня, турска баня – хамам, както и джакузи, инфрачервена и финландска сауна, ледена стая, релакс зона, ВИП стая и много масажни кабинети.

Най-новата изненада, която предлага СПА центъра на хотела е и SPA Fish терапия за крака с рибки. За тези, които все още не са си подарили няколко приятни минути с тях, трябва да знаят, че те не хапят. Тези рибки нямат зъби, а  усещането, което оставят е като леко и приятно гъделичкане.

За любителите на тениса работят два открити корта, а в комплекса има и зала за игри и тенис маса. Хотелът е чудесно място за семейна почивка с децата и за бягство от шума на големия град. Най-малките могат да се забавляват в изцяло новооборудваните два детски центъра, които предлагат различни забавления и игри.