Талантливи изпълнители смаяха гостите на бляскаво събитие край Пловдив. То се проведе в четиризвездния Парк и СПА хотел Марково. Изпълнители в рамките на изисканото парти бяха талантливите Катaлина Суреда и Дина Тахтаджиева и един от най-обичаните български изпълнители – Дичо.

Голямо парти готвят талантливи изпълнители в четиризвезден хотел край Пловдив СНИМКИГости на Парк и СПА хотел Марково ще са виртуози на пианото и цигулката, а вокал на живо ще бъде Дичо от D2

Още в началото на вечерта всички гости отпиха по чаша класно вино в ресторант „Belle Vue”, като можеха да избират между бяло,  розе и пенливо. Невероятния ресторант е позициониран на втория етаж на хотелския спа комплекс.

Почитателите на хубавата музика и стилната атмосфера заеха своите места, а на всяка маса, като комплимент от хотела бяха разположени плата с брускети, различни по вид сирена, колбаси, маслини и ядки. Над 120 присъстващи, сред които гости от Драматичен театър Пловдив, от Академията за музикално, танцово и изпълнителско изкуство и гости от хотела се потопиха в истинско блаженство, когато на сцената излязоха виртуозите на пианото и цигулката Катaлина Суреда и Дина Тахтаджиева, които бяха облечени в красиви и елегантни тоалети.

Водеща на уникалното събитие беше Патриция Пъндева, която играе в "Боряна" и е притежателка на много награди в театралното изкуство, която точно в 20 часа помоли за внимание и представи с кратка биография двете изпълнителки и ги покани на сцената.

Те накараха публиката да притаи дъх със своите неповторими изпълнения, които бяха разделени в две части от по 20 минути и успяха да пренесат всички присъстващи в друго измерение. За финал двете талантливи дами събраха бурни овации и куп поздравления.

След тяхното участие, което определено ще се помни дълго, на сцената излезе един от най-обичаните български изпълнители и  добре познатият вокалист на групата D2 – Дичо. Извесният певец изпълни едни от най-големите си хитове, сред които „Нека с теб”, „Дух”, „Така ми е добре” и направи партито още по-приятно и забавно.

Дичо изпълни и няколко баладични мелодии, с които  успя да напълни дансингът на Парк и СПА хотел Марково с влюбени двойки и допълно разпали огъня на любовта в техните сърца.

Освен музикалната програма, всички гости бяха внимателно обслужвани от вежливия и усмихнат персонал на ресторант “Belle Vue” и успяха да се отпуснет в елегантната феерия от топли цветове и приятна музика в просторната зала.

Прекрасната гледка към града на седемте тепета, която се открива от комплекса пък,  успя да пренесе всеки един на ръка разстояние от звездното небе.