Тест за проверка на интуицията: Тестовете са полезни за развитието на нашите навици, те могат да разкажат много за личността ви, в процеса на решаване вие изпитвате своята интуиция.

Запомнете: решенията, които взимате всеки ден говорят много за вашия начин на живот и за това как гледате на околния свят. Погледнете картинката. Виждате две жени, те седят и се гледат една друга, докато в това време в центъра си играе дете. Всичко е много просто, отговорете на въпроса коя е истинската майка на детето? Помислете колкото е нужно, анализирайте и решете. Готови ли сте да узнаете истината?

Ако сте избрали жената вдясно, значи сте направили грешен избор, както и 70% от останалите запитани. Вашият отговор говори за това, че имате впечатляващи способности, идеите ви са свежи, оригинални и привлекателни. Вие сте творческа личност, имате добро въображение. Умеете да слушате, както и да правите отлични предложения.

Приятелите ви се нуждаят от вас, защото в думите ви има много мъдрост и умеете да вдъхновявате този, който е паднал духом. Вие сте чувствителни. Може да се каже, че сте зрял човек и много целеустремен.

Коя е истинската майка на детето?  

Ако сте избрали жената вляво, поздравяваме ви – имате отлична интуиция. Само 30 % от тези, които са положили теста, са успели правилно да отговорят на въпроса. Вашият избор говори за това, че никога не се предавате, винаги търсите най-доброто решение на проблема и не се страхувате от препятствия, защото, преодолявайки ги, се развивате.

Стараете се във всичко да виждате позитивното, не се страхувате да рискувате и да променяте, макар че винаги предпочитате да анализирате всеки детайл, тъй като не искате да допуснете всички възможни грешки. Първо мислите, а после действате, като се стараете да не засегнете никого.

Инициативни сте, но понякога присъщият ви перфекционизъм взима връх, защото сте и взискателни. Знаете силните си страни и се опитвате да ги използвате пълноценно. Вие сте добър приятел, затова винаги се намирате сред приятели, които могат да ви се доверят и да разчитат на вас.

Правилният отговор: Жената вдясно седи с кръстосани крака, сякаш се защитава. Обикновено в процеса на игра детето се обръща с лице към майка си. Тези два признака виждаме и на картинката. Погледнете пак!

Източник: webmiastoto.com