Скандално видео в интернет събра над 600 000 гледания за броени дни. На него 16-годишен руски тийнейджър показва каква е силата на парите и независимо от очевидното унижение, на което подлага своите сънародници, очевидно е доволен от постъпката си.
16-годишният младеж е внук на милиардера Игор Неклюдов, забогатял в Далечния Изток. Майката на Григорий Мамурин пък има мрежа от фитнес-центрове в Хабаровск. Но на тийнейджъра най-му харесва в Москва, където пръска пари за щуротии, за които си води видео-дневник и редовно качва част от него в мрежата.

Последният му хит е от парк Горки в руската столица. Гриша спира случайно минаващи девойки и им предлага да се съблекат и разходят голи срещу известна сума – 10 - 15 000 рубли (200-250 евро), съобщава блиц. Една от девойките се съгласява, сваля без притеснение дрехите си и тръгна на разходка, показва видеото.

На Григорий обаче това не му е достатъчно и той започва да предлага на минаващите през парка да изпият шише с неговата урина пак за същата сума. След няколко отказа, се намира мераклия за парите му и урината е изпита. Човекът изглежда съвсем нормален, на около 25 години е и очевидно не се притеснява от питието.

Младежът не разбира защо след като е качил видеото, под него коментарите са толкова негативни. Та той просто се забавлява, при това не върши нищо против волята на хората.

TrafficNews.bg