Лъскав автомобил пререди десетки коли, чакащи за ляв завой от дясно, за да се нареди най-отпред на колоната. За това сигнализира читател на TrafficNews.bg

Наглото поведение на гъзара бе уловено на кръстовището между улица „Победа” и булевард „Дунав”. Постъпката на водача вбеси мнозина, които надуха клаксоните, а дори отправиха неприлични поздрави към майката на наглеца.

Аудито се е движило в средната лента на улица „Победа”. При вида на дългата опашка водача настъпил газта и най-безпардонно се престроил в ляво. Минал е през пешеходната пътека и застанал най-отпред, почти в средата на кръстовището.

По думите на читателя ни това е обичайна тактика от страна на шофьорите в града.

„До кога ще продължава тази тенденция на наглите шофьори. Кой ще се погрижи това да приключи? Кой най после, ще помогне на тарикатите да спазват правилника за движение с някоя по солидна глоба?”, пита пловдивчанинът.

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на нередностите. 

Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg.