Читател на TrafficNews.bg ни изпрати видеоклип, с който изразява възмущението си от случващото се в квартал Столипиново. Ще ви спестим коментара му за госпожата, главна героиня във видеото, както и оценката му изобщо за населяващите този квартал. Ето неговия разказ:

"В момента съм на работа и пътувам по главната улица в Столипиново - „Ландос", където станах свидетел как една госпожа безразборно си полива асфалта пред „законната" ѝ къща. Казах си, че след като си свърша работата, която беше около 30 минути, ще мина пак от там да видя какви ги върши въпросната госпожа. Повярвайте ми, не беше помръднала даже и със сантиметър и картинката беше същата, която видях преди около половин час.

Та въпросът ми е докога ще плащаме тока и водата на тези паразити?"

Както се досещате, нито ние, нито вероятно някой властимащ може да отговори на този въпрос. През годините сме виждали и сме писали за какво ли не, случващо се в ромското гето.

Изкарани на двора пружини на легла, обримчени с реотани, загрети до оранжево и топлещи през зимата играещите си ромчета. 

Колективни бани на открито, с шуртяща на воля вода по... улици и тротоари.

Кабели с незнаен произход, идващи от трафопостове и отиващи... до печките на чевръсти ромки.

В конкретния случай: Ние не знаем този гейзер пред къщата на главната ни героиня минава ли през водомер. Имайки предвид разточителното ползване на водата, можем само да се досещаме. Но дори и да е законно ползвана, водата е питейна! Нормално ли е с питейна вода да се разхлаждаш в жегата, поливайки си плочките на къщата?

Всъщност... май въпросите са излишни.