Абитуриентските балове наближават, а учениците от различни класове търсят най-оригиналните и интересни начини да поканят класните си ръководители на един от най-важните дни в своя живот.

Ученици от Руската изненадаха класната си ръководителка Емилия Божкова в духа на предмета, по който тя им преподава – физическо възпитания и спорт. Преподавателката, която възпитаниците й определят като „най-красивата класна под тепетата”, е трябвало сама да открие голямата изненада във физкултурния салон на ЕГ „Иван Вазов”, използвайки карта с различни упътвания.

Там я чакал целият 12 „з” клас, обграден от балони и „въоръжен” с огромен плакат, с който канели г-жа Божкова на бала. Всички ученици били и в спортни екипи. Класната ръководителка получила и корона, специална торта и голям букет от възпитаниците си, което я докарало до сълзи от радост.

Щастливата класна благодарила на учениците си, които пък обясняват, че според тях те имат най-красивия, грижовен и неповторим преподавател, който през годините в гимназията им е помагал и ги е подкрепял с всичко.

Ученици от Пазарджик пък зарадваха класната си с народни носии - четете ТУК