Установиха самоличността на двамата младежи, проявили агресия на пътя в Пловдив.

Припомняме, че екшънът се разиграл на 1 март по обяд на булевард „Свобода”. 25-годишен шофьор от Пловдив разказал, че му били нанесени удари в лицето от двама непознати, които се придвижвали с лек автомобил “Нисан”.

По предварителни данни, инцидентът, при който на пострадалия е причинена средна телесна повреда, възникнал при спор за отнето предимство.

Пред репортер на TrafficNews.bg братът на пострадалото момче разказа, че колата с биячите е правил ляв завой и се е опитал да отнеме предимството на брат му. Като не успяват да отнемат предимството, започнали да карат успоредно на него, притискали го вдясно с колата, заплашвали го, единият свалял стъклото и започнал да плюе върху колата.

След това го принудили да спре. Докато той говорил с шофьора, другият го удря с всичка сила в лицето. Започнали да го налагат, заплашват, че ще го убият, опитвали се да го закарат на тревата, където да го пребият.

Момчето е било със счупена на две места челюст.  

В процеса на работата по образуваното досъдебно производство разследващите установили участниците в саморазправата – 20-годишен водач и негов спътник на същата възраст.

Предстои материалите да бъдат внесени в Районна прокуратура – Пловдив.