Спор в автобус в Пловдив е завършил с изваден електрошо, твърди потърпевш. Той писа на TrafficNews.bg, за да ни разкаже в каква ситуация се е озовал, пътувайки с автобус, движещ се по линия 99.

"Държах се за вратата, защото нямаше къде другаде. Кондуктора ми каза да не се облягам на вратата и аз се дръпнах леко", разказва мъжът. "Явно не е видял, че се дръпнах и оттам се почва да ми се вика", допълва той. Кондукторът извикал "Махай се от вратата!". Приятел на читателя ни го защитил и казал, че той вече се е дръпнал.

"Ти на интересен ли се правиш?", била следващата реплика на кондуктора. Той накарал шофьора да спре и да отвори вратите. Двамата мъже обаче не слезли.

"При което той ни изкара електрошок във формата на фенер, включи го близо до приятеля ми и го прибра", разказва читателят ни.

Потърсихме фирмата превозвач за коментар по случая още в понеделник. Информираха ни, че ще направят проверка. Във вторник ни уведомиха, че са поискали писмени обяснения от кондуктора и шофьора и ще ни позвънят, когато има такива. До този момент - два дни по-късно - това все още не е станало. Имаме готовност да публикуваме отговор, ако получим такъв.