Изискана на пръв поглед дама, която обаче се оказа доста невежа, но за сметка на това и невъзпитана,  нападна с обиди колоездачи в Пловдив. За това ни сигнализира читател на TrafficNews.bg, който е станал обект на обидите на дамата, която явно е служителка на свиленградска винарска изба.  Ето и разказа на нашия читател за случката на „Княгиня Мария Луиза“ до Малката базилика:

„Времето се затопли и пловдивчаните се опитват да се възползват от новопридобитите велоалеи. Но въпреки  че градоначалниците ни са се погрижили предвижването с колело да е възможно най-безопасно и безпрепятствено за колоездачите , невежеството и наглостта на шофьорите на автомобили е отчайваща.

Тази дама беше паркирала на велоалеята и когато колоездачът съвсем културно й посочи  грешката , която е допуснала (може и неволно). Шофьорката започна да обижда колоездача и да настоява , че е спряла правилно. Невежество!!!“, пише нашият читател.

А дамата я съветваме да прочете правилника за движение по пътищата, а и да си припомни първите 7 години от възпитанието.