Районна прокуратура Пловдив е назначила проверка по случая с оргията между трима млади футболисти и 15-годишна ученичка в хотел в район „Тракия“, научи TrafficNews.bg. От няколко дни полицаите от V районно управление извършват разследване и разпити около скандалния случай.

След като се съберат достатъчно материали по случая ще се прецени дали да се образува досъдебно производство и за какво да е то.

Припомняме, че от няколко дни в пловдивските гимназии върви порно клип с трима млади футболисти, които участват в оргия с ученичка.  На него се вижда как тримата млади спортисти правят групов секс с руса девойка из коридорите на известен хотел В ЖР "Тракия".

От кадрите ясно се вижда, че  момичето е във видимо нетрезво състояние, а през това време двама от младежите се забавляват с нея, а третият позира до тях.

Двама от младежите са на 18 години и бяха част от школата на Локо Пловдив. Третият е играч на ФК Векта и е на 17 години.

След скандала Локо Пловдив изгони провинилите се младежи, а собственикът на ФК Векта Петър Никленов ги покани в неговия клуб.

Още по темата ТУК