Безцеремонен шофьор от Пловдив, който най-вероятно се е оплаквал от снега по улиците и липсата на места за паркиране, препречи единствения изчистен път за пешеходци. Паркирането на водача е трудно за коментиране. Снимката е направена до мол Пловдив, така че е очевидно, че той/тя е избрал/а най-удобното място да си остави колата и да иде да пазарува. Въпросът е, че изобщо не е помислил и за хората, които се движат пеша.

Както се вижда на снимката, изпратена от читател на TrafficNews.bg, лекият автомобил ауди е паркиран точно пред пешеходна пътека. Това нямаше да е чак такъв проблем през лятото. Сега обаче е зима, вече седмица преспи мъчат пешеходците, а автомобилът е блокирал единственото почистено място на тротоара, през което те да могат да минат. Какво им остава? Да газят през снега. 

TrafficNews.bg благодари за активното гражданско отношение на всички читатели, които ни изпращат снимки и видео на нередностите. Ако и вие имате снимки, видео или информация за каквито и да било нарушения – изпращайте ги на имейл: redaktor@trafficnews.bg .