Любимото лято отмина неусетно, но есенните дни също имат своя чар. Те носят в себе си уют и топлина, за които всеки копнее, а прекарани на правилното място с правилните хора се превръщат в приятни спомени.

Точно сега е времето, в което да отделим време за себе си и отново да почувстваме положителни емоции, които да ни заредят с енергия.

Представете как сте се отпуснали в удобен басейн с гореща вода, любувайки се на удивителна гледка към града на седемте тепета  … Звучи примамливо, нали? Тогава стягайте багажа и тръгвайте към Пловдив – най-новият и модерен хидро басейн е в Парк и СПА хотел Марково.

Добрата новина е, че не е нужно да сте гост, за да ползвате СПА центъра на комплекса, а може да закупите дневен пропуск и да се насладите на абсолютен еднодневен релакс.

От понеделник до петък цената за възрастен за еднократно посещение е 20 лева, а през уикенда 25 лева. В цената са включени ползване на двата вътрешни басейна (32°C и 36°C), парна баня, финландска сауна, инфраред сауна, джакузи, релакс зона, студена стая и фитнес.

Работното време на СПА центъра е от 09:00 часа до 21:00 часа. 

Абсолютен релакс и регенерация - именно това предлага меката на уелнеса и топ локацията, намираща се само на 2 км от града на седемте тепета. 

Хидро басейнът на Парк и СПА хотел Марково предлага релакс от ново измерение - едно удивително приятно изживяване, което ще ви накара да се отпуснете максимално. Забравете за простото плацикане във водата – добавете към него масаж и ще разберете какво означава истинско удоволствие.

Оборудван със специални хидромасажни функции и температура на водата от 36°C, престоя в хидро басейна ще ви създаде не само приятно гъделичкащо усещане, но и ще подпомогне мускулното възстановяване и подобри кръвообращението и кръвното ви налягане.

Залата, в която са позиционирани двата вътрешни басейна, е напълно реновирана, като осветлението и интериора създават усещане за лукс и магична атмосфера.

На разположение на гостите са и модерни шезлонги за пълноценна почивка, а докато плувате може да се наслаждавате на прекрасната гледка навън.

В СПА центъра на Парк и СПА хотел Марково ще Ви посрещнат с успокояваща музика, любими аромати и висококвалифициран екип с дългогодишен опит.

Като сте започнали да доставяте удоволствие на тялото и духа си, задължително трябва да го продължите с някоя от многобройните и разнообразни процедури и услуги. 

СПА менюто на четиризвездния комплекс предлага и богата палитра от над 30 вида СПА терапии. Срещу допълнително заплащане може да се оставите в ръцете на професионалистите за Хамам (турска баня), класически и екзотични видове масаж, ваната на Клеопатра, дори рибки „Гара Руфа“.

На разположение на посетителите са и парна баня, финландска сауна, инфраред сауна, джакузи, релакс зона, студена стая и фитнес.

Предлага се и възможност за ВИП зона, в която да се насладите на незабравими моменти с любим човек и да си подарите приказно изживяване в релаксираща атмосфера с приятна музика, ароматни свещи, плодове, шампанско и персонален сервиз, само за Вас.

Към уелнес и оздравителните процедури много популярни станаха и солните стаи. Помещенията са изцяло покрити със сол, а един сеанс в солна стая (40 мин.) се равнява на 4 часа разходка в борова гора! Експертите на Парк и СПА хотел Марково ще ви консултират за необходимия брой посещения, в зависимост от вашата възраст и естеството на заболяването ви.

Луксозният четиризвезден хотелски комплекс вече пусна и своите ПРОМО пакети за предстоящите коледни и новогодишни празници.

Хотелът разполага с всичко нужно не само за една заслужена зимна почивка, но и за топла и уютна семейната обстановка. Ще останете очаровани от модерния му стил, съобразен с най-високите стандарти и тенденции в дизайна, които отговарят на изискванията и на най-претенциозните гости.

Богат избор от възможности за настаняване (двойни стаи, апартаменти, студия), безплатен детски кът с професионален аниматор, два ресторанта, чист въздух и спираща дъха панорамна гледка към Европейска столица на културата 2019  – всичко, за което може да си помислите, когато си представяте идеалната почивка, вече ви очаква там!

Достойнствата на Парк и СПА Хотел Марково, който се намира само на 2 км от град Пловдив, бяха оценени през 2018 г., когато му бе връчена престижната награда за “Най-добър градски СПА Хотел” от БХРА.

Празничните оферти може да разгледате ТУК.

Ако направите своята резервация сега, можете да се възползвате от отстъпки с до – 10% за ранни записвания.

Спонсорирана публикация.