За поредното грубо отношение от страна на водач на пловдивски автобус от градския транспорт на Пловдив се оплака читател на TrafficNews.bg. На пловдивчанина освен, че му се е наложило да ръкомаха, за да спре автобуса на спирка, шофьорът през целия път си го „изкарал“ на пътника, че му писнало да вози хора.

Ето и разказа на нашия читател:

„Искам да дам публичност на оплакването ми от шофьор на линия номер 16. Вчера (02.12.2016) реших да се прибера с автобус номер 16 в 21:07 от спирка №50, което се оказа последния курс на тази кола.

Автобусът спря чак, след като му ръкомахах продължително, и успя да спре чак на около 100 метра от спирката.Явно шофьорът не е искал да вози пътници повече днес. Все пак успях да се кача, и се возих до последна спирка. Малко преди да сляза, реших да натисна копчето стоп за да сигнализирам на шофьора, че вози някой, за да не ме замъкне до гаража. Това явно не му се хареса, защото той неочаквано наби спирачки и започна да крещи.

Прикани ме доста "любезно" да дойда до него и ме нарече с някаква много „приятна“ дума. Може би искаше да ме повлачи до себе си като набие спирачки, но това не се случи, тъй като аз не съм от пенсионерите, които вероятно е свикнал да тероризира. Също така спомена как му е писнало от "батки" като "нас". Шофьорът беше видимо възрастен, с бяла коса, но аз тъй като не тая такава агресия и комплекси във себе си, реших да не се саморазправам с него, а просто да споделя случая с най-добрата пловдивска медия, защото според мен това е начинът той да си получи заслуженото.

Автобусът е на фирма Меритранс, номера ,отново, е РВ 6290 СК, марка и модел Isuzu NOVOciti, по линия №16, изключи се в 21:15 от кв. Гагарин. Надявам се да отразите случая ми и след тази публичност директорите на Меритранс да вземат мерки срещу своите комплексирани шофьорчета“.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg