Самотна майка е обвинена в убийството на двамата си най-малки сина, като ги „сложила във фурната и я включила“. Това става от заповед за арест. Ламора Уилямс от Атланта в щата Джорждия е сложила 2-годишния Кеянте Пен и едногодишния Джакартър Пен в печката, включила я е и е изпекла децата живи в петък.

24-годишната наскоро трябвало да напусне работа, защото не успяла да си намери бавачка. Също била казала на приятели, че „ѝ е писнало“.

Твърди се, че Уилямс страда от недиагностицирана психическа болест, която тя развила след кончината баща ѝ, когато тя била само на 19 и самотна майка с четири деца. От полицията заявиха, че трупчетата на децата били с ужасни изгаряния, пише The Atlanta Journal-Constitution, цитирани от блиц. След като тя убила своите деца, във видео тя нагрубила бащата на момчетата Джамил Пен.

Той подал сигнал в полицията незабавно, когато видял безжизнените тела на своите деца да лежат на земята и заподозрял, че нещо нередно се случва.

Уилямс разказала на полицаите, че момчетата може да са умрели, докато са били под грижите на друг човек. Уилямс ще се изправи пред съда за първи път в понеделник.