Пловдивчанка изрази недоволството си от написан фиш за неправилно паркиране. Тя сигнализира, че й е бил написан фиш за нарушение, но местоположението е било объркано. По думите й тя е паркирала на паркинга пред Колодрума, а във фишa пишело бул. „Константин Величков”, който е от другата страна на спортната зала.

„Общинска охрана глобява за неправилно паркиране на несъществуващ адрес- Общината нехае! Става въпрос за улицата пред Спортна зала Колодрума, там лепят фишове като посочват адрес бул.”Константин Величков”, което не отговаря на действителността.

Най-важното е следното - Общинска охрана си позволява да глобява гражданите, които работят и живеят до Спортна зала Колодрума без законно основание - няма ли адрес не може да се наложи глоба.
След близо едногодишните ми усилия да се преборя с тази несправедлива практика, стигнах до задънена улица”, пише пловдивчанката.

Свързахме се с директора на Общинска охрана Александър Стайков, който направи проверка по случая. Той заяви, че нарушението, което е извършила жената е било безспорно и правилно е било санкционирана, а точното място нарушението коректно написано. Дали е правилно, или не написан фишът - можело да го реши само съдът, като в случая такава жалба няма.  

Пловдивчанката обясни, че е изпуснала срока за обжалване, но въпреки това са я посъветвали да пусне жалбата в Общината.

 „Не става въпрос за 20-те лева фиш, а за принципа. Днес, ако паркирате и вие на уличката пред спортна зала Колодрума отново ще се случи същото. Ето това искам да предотвратя и да възпрепятствам Общинска охрана да пълни хазната с незаконни фишове”, каза още тя.