Централната избирателна комисия извършва чудовищна манипулация с гласуването за референдум. Общият брой на гласувалите за референдума е 3 501 220. За да е задължително решението на референдума, са необходими 3 500 585 гласа. Тоест референдумът е успешен и решенията му са задължителни. Това се казва в Отворена писмо на Слави Трифоново до всички медии във връзка с огласените резултати от референдума.

Припомняме, че в социалните мрежи вече се готви протест срещу решението на ЦИК. Причината е, че националният референдум, който бе организиран от Слави Трифонов и неговия екип, не успя да мине необходимата граница. По последни данни около 13 000 гласа не са достигнали на трите въпроса да станат закон.

Вижте цялото писмо на Слави Трифонов до медиите:

Открито писмо

Уважаеми сънародници, 
в момента един от основните слуги на политическата класа – Централната избирателна комисия извършва чудовищна манипулация с гласуването за референдум. 
Общият брой на гласувалите за референдума е 3 501 220. За  да е задължително решението на референдума, са необходими 3 500 585 гласа. Тоест референдумът е успешен и решенията му са задължителни. ЦИК иска да извади 13 792 гласа, за да обяви референдума за незадължителен. Това е нарушение на закона. 
ЦИК искат да извадят тези бюлетини, защото са били пуснати в урните без плик. Но законът не изисква само действителни бюлетини при отчитане на избирателната активност. А отчита всички гласове. А всичките гласове са 3 501 220. И те са над необходимия брой. Такъв е законът.
Много и много български граждани не можаха да гласуват, защото ЦИК прекрати изборния ден преди да гласуват всички хора. ЦИК махна печата от бюлетините. ЦИК махна видеонаблюдението. ЦИК реално е в услуга на политическата класа и очевидно е получил заповед да саботира референдума.

Уважаеми зрители, спите ли? Колко още доказателства трябва да получим, че сме изправени едни срещу други?! От едната страна народът, от другата - политическата класа и техните слуги!

Слави Трифонов

TrafficNews.bg