Компанията производител на мляко и млечни продукти "Данон България" се разграничи чрез прессъобщение от депутата от България без цензура Мартин Иванов - Данона. Пловдивчанинът остана единственият депутат, който все още е верен на лидера на България без цензура Николай Бареков.

"Данон България се обръща към българските медии с молба да не свързват уважавания световен бранд с личности, които нямат нищо общо с него. Смятаме за неуместно публикуването на прякор „Мартин Данона“, тъй като конкретната личност няма и никога не е имала взаимоотношения с компанията. Още повече, че визираният народен представител си има презиме и фамилия – Мартин Стоянов Иванов".

Молбата на компанията обаче едва ли ще бъде удоволетворена. Малцина са тези, които знаят депутата по фамилия, а и той самият никога не се е разграничавал от прякора си. Баща му е един от първите дистрибутори на марката в града и Мартин е получил нарицателното си име по "наследство". Данона е в класацията на Топ 10 на желаните ергени в Пловдив, а преди да влезе в политиката , името му се свързваше с фолкпеивицата Анелия и прочее светски  завоевания.

“Медийният ми образ няма нищо общо с мен. Не съм разглезено синче на богаташи, което пръска пари по нощни клубове”, казва за себе си 29-годишният пловдивчанин. 

 

TrafficNews.bg