Наглите постъпки под тепетата зачестяват все повече и повече, а най-лошото е, че вече дори се приемат за нещо нормално. Едни вече не обръщат внимание, други не крият възмущението си от видяното, но оправия досега все още няма.

Ето така, например, се паркира на главен булевард в Пловдив! Нагледно ни го показа шофьор, който изтипоса автомобила си по този начин без капка срам и то посред бял ден.

С този свой „майсторлък” той лиши пешеходците от място за преминаване и всеки един от тях трябваше старателно да заобикаля въпросния автомобил.  

Наглецът е заснет от читател на Trafficnews.bg, а абсурдното паркиране е на бул. България и ул. Победа.

Явно водачът на превозното средство  е решил, че тротоарът му принадлежи по право и той може да спира там, когато си пожелае. Абсурдът в случая е, че само на няколко метра от там има паркинг и, но се плаща, а тротоарът е безплатен.

Този автомобил пък се е настанил удобно в сърцето на зелените площи на парк в междублоково пространство в район „Западен”, точно до ресторант „Еврика”.

Лъскавото возило без абсолютно никакви съображения е престояло така няколко часа, а за поредната наглост в този район ни сигнализира разгневен от видяното читател: „Само погледнете за какво става въпрос ОТНОВО в Западен! А автомобилът познайте на кого е? Докога!?”

Третият несъобразителен шофьор  за наша радост не е заснет под тепетата, но това по никакъв начин не оправдава наглата му постъпка. Става на въпрос за град Хисаря, където няма ден, в който този патрул да не запушва улицата и да кара хората да се чудят и маят от къде да минат.

Въпросното място се намира на улица “Стряма”, а полицейската кола е спряла точно пред входа на РПУ , а за да бъде пълна картинката, до полицейската кола е паркирал и друг автомобил, с което преминаването на пешеходците става невъзможно. Всичко това се случва при наличието на голям безплатен паркинг само на 10 метра от въпросното място.  Въпреки видяното, читателят ни, който сигнализира за безумното паркиране все още не е подавал сигнал в полицията.