50-годишен пловдивчанин е бил обран вчера в района на Бунарджика. Кражбата е извършена около 17 часа –крадецът заплашил жертвата си с нож и насила му отнел над 250 лева

Междувременно кражба е извършена и в Маноле. Крадци задигнали от дома на 65-годишна жена 900 лева. По предварителни данни, посегателството било извършено през незаключена входна врата.

Двама апаши пък са арестувани в село Борец заради кражба на 30 декември. Крадците са на 23 и 24 години и влезли противозаконно в имота на техен съсед и задигнали кабели, инструменти и различни вещи на  обща стойност 300 лева.

Първомайската полиция също е хванала крадец. Вчера в районното управление постъпил сигнал, че през нощта от магазин в село Татарево били откраднати две бутилки алкохол. Според първоначалната информация, посегателството било извършено през отворен прозорец на складово помещение. След разследване е задържан 18-годишен криминално проявен жител на същото село.

В Пловдив пък е хванат друг крадец, който ограбил 66-годишна пловдивчанка през месец ноември 2017 година. Кражбата е станала на булевард “Марица”, апашът издърпал дамската чанта на жената и избягал. В хода на работата криминалистите влезли в дирите на 19-годишно момче от Чирпан. Вчера спрямо него била взета 24-часова полицейска мярка за неотклонение.