Най-новите модни тнденции при обзавеждане на жилища ще бъдат показани в Пловдив. Водата и светлината са новите акценти в дизайна на жилищни и обществени сгради. Модерните тенденции за тяхното използване представя  изложението „Дибла – идеи и продукти за интериора“, което ще се проведе от 21 до 25 февруари в Международен панаир Пловдив.

Спектърът от изделия обхваща всички детайли: от настилките и облицовките през обзавеждането до мазилките и таваните.

Атрактивните водни и светлинни ефекти, внасят настроение в интериора и екстериора. Предлагат се и нестандартни светлинни решения за  външни и вътрешни пространства.

Интересни сегмент в изложението са СПА и уелнес линията, както и оборудването за спорт. 

„Идеи за водата“ е темата на експозицията на Hansgrohe, лидер в санитарната индустрия. Компанията ще покаже стилни елементи за баня и кухня, смесители и мивки, душове с иновативната функция Select, превръщаща къпането в  СПА преживяване.

Мебелите са една от основните теми. Ще бъдат демонстрирани и  улеснения за почистването. Сред тях са уред за прозорци, намаляващ наполовина времето за миене, и прахосмукачка робот, която се справя дори с пространствата под мебелите.

"Дибла“ обхваща и браншовете: дизайн и проектиране, декор и аксесоари, ресторантско, барово, хотелско и търговско оборудване, интериорен текстил, софтуерни системи и приложения. Проявата е част от мегафорума за агробизнес, вино, храни и хорека сектора. Той включва престижните изложби „Агра“ - за селско стопанство, „Винария“ - за лозарство и винарство, „Фудтех“ - за хранителната индустрия, „Апи България“ - за пчеларство, и „Вкусове от Италия“, които се провеждат по същото време в Международен панаир Пловдив.