Нелепа катастрофа в Смолян се размина без жертви и сериозно пострадали - лек автомобил е паднал от повече от 20 метра. Вътре пътували четирима души и се приземили в двора на строителна фирма. Шофьорът и тримата пътници са без сериозни наранявания.

Инцидентът е станал на изхода на квартал Райков в посока Смилян, съобщава МВР-Смолян.

Лекия автомобил БМВ с пернишка регистрация, собственост и управляван от 27-годишен мъж, поднася и излиза извън пътното платно от ляво по посока на движението и пропада около 20 м. под пътя в двора на строителна фирма.

Леко ранени без опасност за живота са водачът, който е получил контузия на гръден кош и ляв лакът, пътуващите с него пътници 26-годишна жена от гр.София, която е с контузия на гръден кош, 25-госдишен мъж от София - с контузия на гръден кош и счупване на носни кости и 27-годишна жена, също от София - с натъртване на глава и череп.

Оказана медицинска помощ на пострадалите в МБАЛ „Д-р Братан Шукеров“ – АД Смолян и са освободени за домашно лечение. Произшествието е посетено от екип на „Пътна полиция“ и е взето отношение по Закона за движение по пътищата.