Предстои операция на 15-годишното момиче, блъснато от 18-годишна шофьорка в Сопот, но към момента състоянието й е стабилно, съобщават от лечебното заведение. Тя е под постоянно лекарско наблюдение.

В Карлово и Сопот започва кампания по кръводаряване. В нея вече са се отзовали работници и служители от ВМЗ и военнослужещи от 61-ва Стрямска механизирана бригада.

Бащата на момичето каза, че от болницата почти не дават информация за състоянието на дъщеря им и призова държавата да направи необходимото, за да се спрат подобни инциденти.

"Аз знам, че си изпратих детето кукла и я намерих като смачкано коте. 15-минути е стояла под колата, докато се намери крик, за да се вдигне. Не разполагаме с абсолютно никаква информация за състоянието й. Това, което знаем е, че предстои операция на бял дроб, има две счупени ребра и натрошен таз. Трябва да се спре това безумие. Сега искат на 17 г. да им дават книжки", сподели бащата за БНТ.

Блъснатото в Сопот 15-годишно момиче е с опасност за живота, но е в стабилно състояние

Блъснатата ученичка е настанена в интензивно в Пловдив, травмите ѝ са сериозниДругото момиче се е разминало само с охлузвания

18-годишна шофьорка блъсна две момичета в Пловдивско, едното е с опасност за животаТежко ранената девойка е настанена в болница в Пловдив