Читателка на TrafficNews избрати благодарствено писмо до нашата редакция. Мария Богданова е иска да изкаже своите благодарности за професионализма на лекарите работещи в УМБАЛ „Св. Георги” в Пловдив.

Ето и самото писмо на нашата читателка:

„Уважаема редакция,

Още веднъж се обръщам към Вашата медия, този път за да благодаря на всички, които ми помогнаха в този труден за мен и моето семейство момент.

Благодаря от сърце за професионализма, търпението и положените грижи на доктор Константин Зисов и д-р Влахов от Специална хирургия на 11 етаж на УМБАЛ  „Св. Георги“.

Искам да изкажа и най-сърдечните си благодарности и на доктор Бонев и доктор Любка Алексова – хирурзи от 11 етаж, благодарение на чиято бързата намеса ми бяха направени животоспасяващи интервенции.

Изключителни благодарности и на д-р Вергов от отделението по хемодиализа.

Благодарност и на екипът от млади лекари от КАИЛ, д-р Стоилов и д-р Хинова… за изключителната им прецизност, професионализъм и бърза реакция.

Поклон и благодарност за грижите на целия колектив от лекари, медицински сестри и санитари.

Единствено думата „Благодаря”, родена от глъбините на нашата истинска човешка същност, може да изрази преклонението пред професионализма и хуманното отношение на всички, работещи в УМБАЛ  „Св. Георги“.

Прекланям се пред труда на тези хора!

Благодарим на сайтовете Трафик нюз и Родопи-инфо, за оказаното съдействие, както и на всички кръводарители, които се отзоваха.

Мария Богданова – Пловдив“