Три пловдивски дами с различен бизнес, но с еднаква кауза, ще посветят време и внимание на възрастни и болни хора от социалните домове. За пореден път бизнес дамите ще подпомогнат хората с увреждания от дом „Хаджи Гьока Павлов“- Пловдив.

По случай християнския празник „Илинден“, собственикът на козметична компания „Christian of Roma”  -  Елена Кристиано, Елизабет Кюригян – управител  на сладкарска фирма „Аги-1“ и председателят на фондация „Сан Марко М“ Миглена Трайкова, организират благотворително събитие за възрастните хора в неравностойно положение.

Дамите  са решени да помагат целогодишно на хората в неравностойно положение, а не само по празници като Коледа и Великден.

„Животът върви и през другите дни. Не бива да забравяме тези хора, защото те са част от нашето общество и са дали много за него”, споделят едно мнение бизнес дамите.

Благотворителният обяд за всички от дома ще се превърне в традиция.  Пловдивчанките, споделят, че приемат хората за много близки приятели , а някои дори за част от семействата им.