Ако искате да похапнете нещо сладко и здравословно ще се влюбите във фурми Queen`s Diamond. Освен, че са вкусни, сладки и полезни, докато ги похапвате може да спечелите чисто нов айфон XS. Направете си атрактивно селфи или снимайте ваш близък с пакет от любите фурми Queen`s Diamond и изпратете снимката като коментар под седмичната игра във фейсбук страницата Сладко детство - „Фурми щракни и новия айфон XS вземи”.

Всеки отбелязал в коментар човека, с който обича да похапва фурми, ще участва в тегленето за седмична награда. Следващият, шести по ред късметлия ще бъде обявен на 2 април.  

Тази седмица наградата, готварски комплект печати за великденски сладки на Tescoma Delicia и подложка с незалепващо покритие, отиват при петия късметлия – Юлиана Иванчева! Честито!

Благодарим на всички, които се включиха в играта до момента! Честито!

Юлиана Иванчева се включи с тази снимка, освен в седмичната игра, така й в надпреварата за голямата награда, чисто нов айфон XS.

Щастливецът, който ще получи голямата награда айфон XS ще бъде обявен на 30 април 2019 година! А дотогава очакваме вашите снимки и коментари!

За да разберете как да се включите в надпреварата за чисто нов айфон XS прочетете статията „Фурми щракни и новия айфон XS вземи”

Ето някои от снимките на участниците тази седмица: